Răspunsul perfect dat de Alina Eremia celor care au criticat-o pentru aspectul fizic în urma unor imagini: „Poate nu eram în cea mai bună formă”

Alina Eremia le-a răspuns celor care au criticat-o pentru aspectul fizic, în urma unei apariții la un concert.

Răspunsul perfect dat de Alina Eremia celor care au criticat-o pentru aspectul fizic în urma unor imagini: "Poate nu eram în cea mai bună formă"

Alina Eremia este printre cele mai apreciate artiste din industria muzicală de la noi. Vedeta are numeroase hit-uri în topurile de la radio și se bucură de atenția a mii de fani. Recent, cântăreața a fost în mijlocul une controverse după un videoclip din timpul unei interpretări live.

Alina Eremia, criticată în urma unor imagini de la un concert

De-a lungul timpului, Alina Eremia a dezvăluit că s-a confruntat cu modificări ale greutății sale. Artista este într-o formă excelentă și se simte foarte bine în pielea ei. Deși atrage numeroase complimente, o apariție recentă a artistei a împărțit internetul în două tabere. Unii internauți au criticat-o pe cântăreața pentru alegerea vestimentară făcută, susținând că îi scoate în evidență kilogramele în plus. De asemenea, unii au bănuit că Alina ar fi chiar însărcinată.

@mmadaa.h @Alina Eremia @Promenada Craiova #foryoupage #fyp #concert #spotfestival ♬ original sound – Hojbota Mihaela Madalina
sursa: TikTok

În urma comentariilor din spațiul online, Alina Eremia a oferit o replică pe internet în care explică apariția ei. Artista a precizat că nu este însărcinată, așa cum s-a speculat, iar alegerea vestimentară și condițiile de la filmare au dus la o imagine nu foarte „fericită”. Cu toate acestea, artista a mărturisit că se simte foarte bine în pielea ei, iar aspectul fizic nu este cea mai importantă prioritate din viața ei.

„Am văzut un video cu mine de la concertul de ieri, de pe scenă și am intrat și eu în comentarii. Mă uitam pe acolo și majoritatea erau despre faptul că eu aș fi însărcinată sau că îmi place păpica. Ce e drept îmi place păpica, ca să confirm această suspiciune. Cât despre cealaltă, nu sunt însărcinată. Într-adevăr pot să înțeleg. Unghiul era nefericit, proporțiile erau nefericite, cut-ul pantalonilor nu mă avantaja. Nu știu, era ciudățel. Se vedea ciudat cu totul, și cu lumina. Erau multe lucruri greșite în video-ul ăla, dar poate aveam și eu retenție de apă ieri. Poate nu eram în cea mai bună formă, poate mâncasem ceva și mă umflase. Dar cel mai important lucru este că sunt sănătoasă, că mă simt bine așa cum sunt eu, cu câteva kilograme în plus sau fără. Cu retenție de apă sau fără. Aspectul fizic nu este prioritatea numărul 1 pentru mine, mai ales că în ultima perioadă sunt super solicitată, cu un program super încărcat și s-ar putea să am nevoie de un pic mai multă păpică. Poate mi-a fost dor de versiunea mea din Pariu cu Viața. Dar gata cu vorbăraia, mă duc să-mi etalez kilogramele la concert.”, a spus Alina Eremia pe TikTok.

@alinaeremia.official Insarcinata sau kg in plus? (multumesc celor care au sarit in apararea mea) #fyp ♬ sunet original – Alina Eremia

Artista va apărea pe marile ecrane

Alina Eremia a ajuns în atenția publicului după ce a jucat în serialele „Pariu cu viața” și „O nouă viață.” Deși după terminarea proiectelor s-a dedicat muzicii, artista nu a abandonat complet actorie, iar în curând o vom vedea într-un film, fiind vorba despre pelicula „Ca fetele”.

Regizat de Camelia Popa și produs de Tiberiu Ioana, „Ca fetele' le are ca protagoniste pe Maia Morgenstern, Adriana Trandafir și Aura Călărașu, cărora li se alătură în distribuție Mircea Andreescu, Marian Râlea, Alina Eremia, Lora, Emil Rengle, Cătălin Cățoiu, Cezar Ouatu, Tiberiu Ioana.

„‘Ca fetele’ spune o poveste frumoasă, luminoasă, care pune accent pe multe aspecte și subiecte din viața normală și reală despre care obișnuim să vorbim mai puțin din teama de a nu deveni vulnerabili și de a nu fi răniți: despre dorința și nevoia noastră de a fi iubiți și acceptați și de a oferi iubire la orice vârstă. Este un film despre și pentru toate generațiile care se vor regăsi atât în sala de cinema, cât și pe ecran, un film în care fiecare personaj se află în căutarea propriului sentiment de autenticitate și în care familiile se reconstruiesc prin valori ca prietenie, înțelegere și deschidere”, declară regizoarea producției.

Citește și:
Festivalul Internațional de Film de la Toronto 2024: cele mai spectaculoase ținute pe covorul roșu

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people