Răspunsul lui Theo Rose după ce a fost întrebată ce sumă cere pentru a cânta la un eveniment: „Partea mea se justifică”

Theo Rose a vorbit despre sumele pe care le cere pentru a cânta cu trupa ei la o nuntă.

Răspunsul lui Theo Rose după ce a fost întrebată ce sumă cere pentru a cânta la un eveniment: "Partea mea se justifică"

Theo Rose a decis să vorbească despre onorariul pe care îl solicită pentru a susține show-uri la nunți. Cu toate că este implicată în calitate de antrenoare la „Vocea României”, emisiunea difuzată de PRO TV, artista participă și la concerte, oferindu-și serviciile cu trupa și pentru invitați la evenimente private.

Theo Rose a cucerit rapid inimile publicului și a devenit una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Popularitatea sa se reflectă nu doar în viața de zi cu zi, ci și în mediul virtual, acolo unde primește aprecieri din partea fanilor pe diverse platforme de socializare. Artista participă la numeroase concerte în țară, dar românii își doresc să o aibă pe scenă și în cadrul celor mai importante evenimente din viața lor. Theo Rose acceptă invitații la nunți, botezuri și alte astfel de evenimente, unde cântă alături de trupa sa.

Theo Rose a răspuns curiozităților despre suma pe care o încasează la o nuntă

Invitată în cadrul podcastului moderat de Anamaria Prodan, impresara nu a ezitat să adreseze întrebarea direct către Theo Rose cu privire la onorariul solicitat pentru a susține un show la o nuntă. Cântăreața a ales să evite furnizarea unui răspuns detaliat, fiind discretă în privința acestor aspecte. Totuși, ea a menționat că suma solicitată a înregistrat o creștere semnificativă, justificată în opinia sa.

Cântăreața a evidențiat că doar pentru trupa sa se percepe o taxă de 5.000 de euro.

„Și acum mai cântăm la nunți. Pot să spun că suma a crescut considerabil. Partea mea se justifică în fața oamenilor, doar că suma totală depășește de cele mai multe ori bugetul lor, pentru că eu am trupă. Adică eu am opt oameni cu mine pe scenă. Doar trupa mea costă undeva la 5.000 de euro”, a spus Theo Rose.

Artista a vorbit despre speculațiile privind relația cu Anghel Damian

În cadrul aceluiași podcast, Theo Rose a vorbit deschis despre toate speculațiile care au apărut la momentul în care s-a aflat că ea și Anghel Damian formează un cuplu.

„Lucrurile erau deja terminate într-o parte și începute în partea cealaltă. Este vorba despre fostele noastre relații. Erau terminate, noi am început să ne vedem. Unii zic că greșit a fost că nu am anunțat că s-a încheiat o relație. Treaba e că viața mea a fost un haos, era un haos deja de mult. Dacă anunțam că m-am despărțit de fostul încercau să înțeleagă de ce ne-am despărțit, își dădeau cu părerea, nu am vrut genul ăsta de atenție sub nicio formă. Am încercat să trecem ușor prin asta. Eu îmi doream să stau liniștită și să-mi văd de lucruri, doar că nu s-a putut. Informația a plecat probabil dintre apropiați, mai sunt și apropiați de ăștia”, a declarat Theo Rose.

Cântăreața a dezvăluit și faptul că a discutat și cu Lia Bugnar, fosta parteneră a lui Anghel Damian.

„A vrut să-mi spună că putem fi ok, că ce a fost a fost și că putem avea o relație, având în vedere că este scenaristul serialului în care eu joc… Și că își iubește personajele și că putem fi în regulă. (…) Nu ne vedem, pentru că nu participă la filmări ca scenarist. Este actriță în serial, dar nu avem secvențe împreună, deși nu aș avea nicio problemă. Nu ar trebui să existe asta, nu i-am luat nimic, nu mi-a dat nimic, lucrurile erau încheiate. Nu m-am simțit ciudat în legătură cu asta”, a mai povestit Theo Rose.

Citește și:
Premiile EMMY – toate imaginile pe care chiar merită să le vezi

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people