Răspunsul Cristinei Cioran, în urma declarației de dragoste făcută de Alex Dobrescu

Cristina Cioran i-a dat răspunsul lui Alex Dobrescu, în urma declarației sale de dragoste.

Răspunsul Cristinei Cioran, în urma declarației de dragoste făcută de Alex Dobrescu

Cristina Cioran a rămas indiferentă față de declarația de dragoste făcută de fostul ei iubit, Alex Dobrescu, prin intermediul presei din România. Actrița a dezvăluit care este motivul principal pentru care nu a reluat relația cu tatăl fiicei sale și de ce nu a fost impresionată de gestul făcut de acesta.

Cristina Cioran a reacționat în urma declarației lui Alex Dobrescu

Alex Dobrescu a apelat la mass-media pentru a-și recuceri fosta parteneră. Acesta i-a făcut Cristinei Cioran o declarație de dragoste prin intermediul Cancan.ro, unde a precizat că o iubește foarte mult și regretă despărțirea lor.

„Fac orice, o iubesc atât de mult. Și o voi iubi toată viața. Vreau să ne propovăduim iubirea prin căsătorie. Îmi pare rău că ne-am răcit în perioada aceea și ne-am despărțit. Nu trebuia să se întâmple asta, dar se vor remedia lucrurile. Copilul trebuie să crească cu ambii părinți. Eu am tot cerut-o de-a lungul anilor, dar ea nu pune preț pe asta. Eu mă port frumos și cu ea, și cu fata. Nu mai fac nimic din ce am făcut în trecut. Nu am o altă relație. Iar dat fiind comportamentul meu, lucrurile ar trebui să se întâmple așa cum îmi doresc”, a spus Alex Dobrescu pentru CANCAN.RO.

Deși gestul romantic a fost menit să o îmbuneze pe actriță, Cristina Cioran a declarat pentru aceeași sursă că nu este impresionată de declarațiile făcut de tatăl fiicei sale. Ba mai mult, actrița a dezvăluit că nu a avut parte de niciun gest cu adevărat romantic din partea fostului partener.

„Dacă m-ar fi iubit atât de mult, ar fi făcut ceva, un gest frumos, să se simtă, să se vadă. Mi-a adus flori? Mi-a făcut vreo surpriză? A făcut ceva? Nimic… E simplu și convenabil doar să spună. Asta e, nu mai contează, să ne vedem în continuare de viață. Trecem peste și ne revenim!”, a declarat Cristina Cioran.

Ce declara actrița despre împăcarea cu tatăl fiicei sale

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au avut o relație pe parcursul mai multor ani și au o fiică împreună. Cu toate că s-au despărțit, actrița explorează ideea de a reconstrui relația lor. Ea a dezvăluit în urmă cu câteva luni că prioritatea lor este fiica lor și că vor depune toate eforturile pentru a-i oferi un mediu stabil și armonios.

„El tot își dorește să ne împăcăm, dar… om vedea. Nu știu ce să zic în acest moment. Relația dintre noi acum e foarte bună, fetița e fericită. Și el contribuie cu cheltuielile”, a declarat actrița pentru cancan.ro.

Cristina Cioran își împarte timpul între rolul de mamă și cariera sa profesională. După despărțirea de Alex Dobrescu, vedeta s-a concentrat mai mult pe muncă și pe creșterea fiicei lor. De asemenea, în ceea ce privește relația dintre cei doi părinți, fosta prezentatoare TV a dezvăluit că au o comunicare deschisă și eficientă pentru a-și crește cât mai bine fetița.

„Am o viață bogată, frumoasă și plină de prieteni și sunt foarte încântată”, a spus Cristina Cioran pentru Playtech Știri.

Citește și:
Ce a dezvăluit Carmen Grebenișan despre faptul că prietena ei, Alina Ceușan, e prezentatoarea emisiunii Love Island: „I se potrivește perfect'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people