Ramona Păuleanu este însărcinată cu al treilea copil. Cum a apărut fosta prezentatoare într-o emisiune TV

Ramona Păuleanu este, din nou, însărcinată, după ce a născut prematur în urmă cu trei ani.

Ramona Păuleanu este însărcinată cu al treilea copil. Cum a apărut fosta prezentatoare într-o emisiune TV

Ramona Păuleanu este din nou însărcinată, la trei ani de la nașterea prematură a gemenilor ei. Fosta prezentatoare de la Pro TV este extrem de fericită să devină din nou mamă.

Partenera cunoscutului avocat Adrian Cuculis se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Cu trei ani în urmă, Ramona Păuleanu a adus pe lume prematur gemeni, un băiat și o fată. Băiețelul ei, Luca, a avut numeroase probleme de sănătate, ceea ce l-a determinat să petreacă aproximativ nouă luni în spital pentru a primi îngrijirile necesare. În timpul șederii sale în spital, a contactat un virus și a trecut prin momente dificile.

Micuțul a fost diagnosticat de 16 ori de către medici și a fost intubat timp de șase luni. Cu toate acestea, Luca și-a revenit spre bucuria întregii familii.

Ramona Păuleanu este însărcinată

Recent, Ramona Păuleanu a fost invitată în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV. În timpul apariției sale, fosta prezentatoare de la Pro TV a purtat un sacou verde, evidențiindu-și astfel burtica de gravidă. Anunțul surpriză a fost făcut de Oana Turcu, soția lui Cristi Brancu. Ea a dezvăluit că vedeta este, într-adevăr, însărcinată în trei luni și jumătate, conform dcnews.ro. Ramona Păuleanu, fosta prezentatoare de la Rubrica Meteo de la Știrile Pro TV, se bucură din plin de această veste și este în culmea fericirii.

La scurt timp după această întâmplare, partenerul Ramonei Păuleanu a confirmat extinderea familiei lor și și-a exprimat recunoștința față de toți cei care le-au transmis gânduri bune în aceste momente de bucurie intensă.

„Vă mulţumesc mult pentru mesaj, suntem bucuroşi de acest eveniment. Să sperăm că totul este în regulă şi la noi şi la alţii. Ne bucurăm că sunteţi alături de noi la acest eveniment mega-fericit”, a transmis avocatul Adrian Cuculis, potrivit TVMania.

Vedeta a vorbit despre operația prin care a trecut fiul ei.

Ramona Păuleanu a vorbit recent despre problema de sănătate pe care o are fiul ei, dar și despre o operație prin care a trecut cel mic.

„Despre ochii lui Luca. Despre dioptrii, ochelari, oftalmologul la care mergem. Acestea sunt cele mai frecvente întrebări pe care le primesc în privat, așa că încerc să lămuresc câteva aspecte aici. Așadar. Născuți fiind la 29 de săptămâni, inițial, cel mai mare risc era de retinopatie de prematuritate. Risc uriaș, dat fiind vârsta gestațională extrem de mică la care au venit pe lume. Marea surpriză a medicilor a fost că niciunul nu s-a confruntat cu așa ceva, ceea ce înțeleg că e destul de rar. Însă, la Luca, ceea ce a făcut diferența a fost spitalizarea îndelungată și, mai ales, administrarea de oxigen cronic, ventilația mecanică, pentru că poate avea, pe lângă altele, efecte colaterale neurologice și oftalmologice. La el am observat strabismul important abia când am ajuns acasă, în spital fiind tot timpul culcat, în incubator, nu era atât de vizibil. Și au urmat vizitele la doctor, controalele. Au fost stabilite dioptriile și i-am pus imediat ochelari. Nu avea încă un an, așa că i-a primit fără prea mari proteste. Ni s-a spus că îi va purta mult timp înainte, că are și astigmatism și că o să fie nevoie de operație pentru a corecta strabismul.”

Fosta vedetă de la PRO TV nu și-a pierdut speranța și a căutat ajutor pentru fiul ei și de la un alt specialist. Ramona Păuleanu a mai spus că Luca a trecut cu bine peste operație, însă speră să nu mai fie nevoie și de o altă intervenție. 

Citește și:
Declarațiile despre Andreea Bălan care au surprins pe toată lumea: „Era a zecea roată de rezervă'. De la ce a pornit totul

foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people