Ramona Păuleanu, declarații despre sarcină. Ce temeri are înainte de a deveni din nou mamă: „Am primit vestea cu bucurie”

Ramona Păuleanu va deveni din nou mamă.

Ramona Păuleanu, declarații despre sarcină. Ce temeri are înainte de a deveni din nou mamă: "Am primit vestea cu bucurie"

Ramona Păuleanu a devenit mamă pentru prima dată în anul 2021. Ea a născut prematur o fetiță și un băiețel. Cei doi au venit pe lume la doar șase luni, iar băiatul, Luca, a rămas internat aproape opt luni și jumătate, deoarece a luat o bacterie din spital. Ramona Păuleanu formează un cuplu alături de Adrian Cuculis, un cunoscut avocat. 

Recent, s-a aflat faptul că Ramona Păuleanu este din nou însărcinată. În cadrul unei postări publicate pe contul personal de Instagram, fosta prezentatoare de la PRO TV a vorbit despre emoțiile prin care trece în această perioadă. 

„@vorbeste_lumea_oficial că sunt însărcinată din nou. Și mai vorbește că sunt o curajoasă, dată fiind istoria mea. Eu vă spun că poate sunt curajoasă, dar știu că sunt și fericită, temătoare, optimistă, cu mare speranță în Dumnezeu că totul va fi bine. Sunt momente și momente. Momente în care mai cad când mă gândesc la trecut, momente în care mă gândesc la toate femeile care au trecut prin sarcini dificile, prin pierderi de sarcină, prin multe tratamente de fertilizare eșuate, dar care nu au renunțat la visul lor de a avea un copil sau mai mulți. Vă mulțumesc anticipat pentru toate gândurile bune și să dea Domnul să ne auzim numai cu vești bune. Promit că vă țin la curent cu evoluția, că nu mă voi mai ascunde ca în trecut, pentru că asta ne face mai puternice. Să împărtășim și să fim împreună una de cealaltă, mămici. La bine și la greu. ❤️ Vă îmbrățișez.”

Ramona Păuleanu a fost invitată și în emisiunea „Vorbește Lumea” de la PRO TV, unde a oferit mai multe detalii despre sarcină. Vedeta a precizat că este însărcinată în patru luni.

„Așteptăm, noi nu am fi vrut să spunem, dar lucrurile nu se întâmplă mereu așa cum plănuiești. Am vrut să ascundem dar, dintr-o greșeală, s-a aflat. Acum sunt în patru luni. Față de prima sarcină mi-a fost rău, dar mai puțin rău ca prima dată. Prima dată făceam perfuzii o zi da, una nu, ca să pot să mănânc ceva și să beau apă. Acum am trecut de vreo trei ori pe la perfuzii. Prima dată am avut foarte multe griji, care s-au transferat. A fost o sarcină toxică de la bun început. Am născut foarte prematur, la 29 de săptămâni. După 2 luni, el a luat și o bacterie intraspitalicească și asta a fost.”

Ramona Păuleanu a mai vorbit și despre cum a reacționat în momentul în care a aflat că va deveni din nou, dar și despre temerile pe care le are înainte de a aduce pe lume încă un copil. 

„Mă așteptam să fiu însărcinată din nou, era programată. Am primit vestea cu bucurie, puțin în joacă prima dată, apoi cu oarecare inconștiență, ca într-o noapte să mă trezesc într-un soi de atac de panică. Zic: „Doamne, ce a fost în capul meu, dacă se va întâmpla la fel?” Au fost niște gânduri care nu știu de unde au venit. M-am mai gândit și la toate femeile care au pierdut un copil, care au făcut multe de fertilizări in vitro ca să rămână însărcinate și care au continuat, pentru că acesta a fost visul lor, să facă un copil, să îl facă pe al doilea. Cât curaj trebuie să ai și câtă grijă au avut femeile alea. M-am gândit la ele, m-am gândit dacă o să fie bine. Nu m-am calmat așa, m-am gândit că e un lucru prin care trec multe femei și îți dai seama câtă putere trebuie să ai, câtă forță.”

Citește și:
Ce decizii neașteptate a luat Carmen Grebenișan după ce a anunțat separarea de soțul ei: „O zi de vis'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people