Ramona Păuleanu dă în judecată Spitalul Filantropia din București. Prezentatoarea PRO TV cere 1 milion de euro despăgubiri

Prezentatoarea PRO TV Ramona Păuleanu a anunțat că a dat în judecată Spitalul Filantropia din București.

Ramona Păuleanu dă în judecată Spitalul Filantropia din București. Prezentatoarea PRO TV cere 1 milion de euro despăgubiri

Prezentatoarea PRO TV Ramona Păuleanu a anunțat că a dat în judecată Spitalul Filantropia din București, cerând despăgubiri în valoare de 1 milion de euro.

Ramona Păuleanu, prezentatoare a rubricii Meteo și corespondent al Știrilor Pro TV, a trecut prin clipe cumplite în ultimele luni. Ea anunța în luna februarie a anului trecut că este însărcinată cu gemeni, motiv pentru care a decis să se retragă pentru o perioadă de pe micul ecran.

Gemenii prezentatoarei, o fetiță și un băiat, au venit pe lume prematur, la doar 6 luni, iar băiatul, Luca, a rămas internat aproape 8 luni și jumătate, deoarece a luat o bacterie din spital. Micuțul a fost externat abia pe 30 decembrie.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Ramona Pauleanu (@ramonapauleanu)

Ramona Păuleanu, care este soția cunoscutului avocat Adrian Cuculis, a anunțat că a dat în judecată Spitalul Filantropia din Capitală, aducând acuzații de malpraxis și solicitând un milion de euro daune. Ea a povestit motivul printr-o postare pe contul ei de Facebook.

„Da. Am dat în judecată spitalul Filantropia pentru malpraxis. Pentru faptul că, la două luni de la internare, băiatul meu a făcut septis și meningită bacteriană după ce a luat un enterococ de acolo. Da, le-am cerut un milion de euro despăgubiri. Un milion, ați citit bine. Nu ca să mă îmbogățesc, nu avem nevoie de bani. Avem nevoie de dreptate, iar banii mergeau, în cazul în care câștigam, către o cauză în care credeam. Îmi voiam băiatul bine, nu-i sumă să compenseze suferința lui. N-am făcut mare tam tam pe subiectul ăsta. De fapt, nu l-am dezvoltat deloc. De ce? Sunt mai multe motive, poate voi avea timp să le expun. Cred că cel mai important e că nu știu cât de departe aș fi mers cu demersul ăsta, dar acum știu că merg până în pânzele albe”, a scris prezentatoarea de la Pro TV pe Facebook.

„Asta după ce, și atunci, și acum, spitalul dovedește că joacă murdar. Printre altele, ASTĂZI am aflat că tot ce s-a întâmplat s-a întâmplat din cauză că eu aveam o infecție care a provocat nașterea și a afectat copiii, infecție despre care eu nu am știut nimic până în acest moment, iar analizele din foaia de externare o contrazic. Cu toate astea, mi-au apărut două diagnostice noi, post externare. Post externare. Nu, nu sistemul medical românesc e putred, ci oamenii din el. Că doar nu mârșav nu poate fi un spital, o clădire, ci cei care o conduc. Sunt convinsă că or să inventeze tot felul de mizerii, mă aștept la orice. Dar îi anunț pe această cale, că și eu merg până la capăt. Păcat de oamenii oamenii competenți și empatici care lucrează acolo, prinși involuntar în această mocirlă. Și-mi pare rău că îi amărasc cu acest mesaj”, a mai spus Ramona Păuleanu pe Facebook.

În luna septembrie, Ramona a vorbit deschis despre toate problemele cu care s-a confruntat, prin intermediul unor postări, pe conturile personale de Facebook și Instagram.

„Am tot amânat momentul ăsta sperând că altfel va arăta ‘întoarcerea’ mea la voi. Dar iată ca timpul a trecut și trece, iar ceea ce era dat ca sigur, nu e decât o dureroasă așteptare și incertitudine. Am născut doi pui, o fată și un băiat, mult mai devreme decât trebuia. Alexandra și Luca.

Probabil că așa a fost sa fie. Universul s-a grăbit. Trebuie să fi fost universul pentru că, altfel, nici eu și nici ei nu erau pregătiți. Era într-o joi, seara, după o zi ciudată, când am fost dusă de urgență în sala de operații. În sala aia, pe masa aia, a fost pentru prima dată în viata când mi-au clănțănit dinții în gură de frică. Erau prea fragili. Amândoi, dar mai ales Luca”, scria Ramona la vremea respectivă.

Citește și:
Cu ce se ocupă soacra lui Dani Oțil? Ce s-a aflat acum despre mama Gabrielei Prisăcariu

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people