Ramona Păuleanu a plecat de la Antena 1, după doar 3 luni: „Gata, acum sunteți liberi”

Ramona Păuleanu a încheiat colaborarea cu Antena 1 după aproximativ 3 luni.

Ramona Păuleanu a plecat de la Antena 1, după doar 3 luni: "Gata, acum sunteți liberi"

Ramona Păuleanu și-a informat recent fanii pe platformele de social media că a încheiat parteneriatul cu Antena 1. Aceasta venise de la PRO TV, unde lucrase timp de 10 ani, însă a decis să facă o schimbare în carieră. Cu toate acestea, după doar 3 luni la Antena, vedeta de televiziune a anunțat pe 25 iunie că a încheiat colaborarea.

Ramona Păuleanu a încheiat colaborarea cu Antena 1

Prezentatoarea de știri și-a anunțat colaborarea cu Antena 1 în urmă cu aproximativ 3 luni. După ce a fost prezentă timp de 10 ani la PRO TV, unde a fost reporter și prezentator meteo, vedeta și-a luat fanii prin surprindere cu noua schimbare. Cu toate acestea, perioada petrecută la noul post de televiziune a fost una neașteptat de scurtă. În urmă cu câteva zile, Ramona Păuleanu a declarat că nu va mai fi prezentă la pupitrul de la Antena 1.

„Și acum o știre de dezinteres național. Aventura mea cu Antena s-a încheiat. Gata, acum sunteți liberi să continuați sa faceți ceea ce făceați„, a spus Ramona Păuleanu, care prezenta rubrica „Meteo' în cadrul Observatorului de la Antena 1, pe Facebook.

În urmă cu 14 săptămâni, Ramona Păuleanu și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că o vor putea vedea din nou la televizor, însă pe un alt post. Vedeta abia ce începuse colaborarea cu Antena 1 și se arăta încântată de noul început din viața ei.

„Astăzi a fost așa și am fost superbucuroasă. Atmosfera caldă, prietenoasă, încurajări, aplauze la final, ce să mai, am fost mireasa zilei! Mulțumesc tuturor pentru ziua asta frumoasă, plină de optimism, zâmbete și glume. Mai ales că pentru mine a fost extrem de important începutul. Am avut un milion de emoții după aproape 3 ani în care nu am zis mai mult de ‘caca’, ‘papa’, ‘pipi’ și, mai nou, ‘nu’, ‘pleacă de acolo’, ‘dă-te jos imediat’?? Deci am început bine, vom continua și mai bine. Mulțumesc, Observator Antena 1, chiar am simțit că e un nou început”, a scris pe Instagram prezentatoarea rubricii Meteo, acum câteva luni.

Vedeta și soțul ei au intrat în lumea afacerilor imobiliare

Fosta angajată a Antenei 1 s-a apucat de ceva vreme de un podcast numit „Creștem mari”, în cadrul căruia furnizează sfaturi valoroase pentru părinți. În emisiunea sa, jurnalista invită experți din diverse domenii pentru a fundamenta științific discuțiile. Însă nu doar producția realizată împreună cu Adriana Stere îi constituie o sursă de venit, ci și afacerea pe care o deține în familie.

Ramona Păuleanu este căsătorită cu avocatul Adrian Cuculis, cu care are doi gemeni, un băiat și o fată, amândoi în vârstă de doi ani. Acum un an, cuplul a decis să se aventureze în sfera afacerilor imobiliare.

Oricât ar părea de ciudat la prima vedere, profesiile noastre nu sunt contrare proiectului imobiliar pe care l-am început. E simplu: toate activitățile presupun pasiune, seriozitate, responsabilitate. De ce am ales să facem asta? Pentru că am simțit că este o investiție din care toată lumea va ieși câștigătoare. Noi speram la un profit, minim atenție, iar cumpărătorii vor avea, la gata, casa pe care și-o doresc, la un preț onest', a declarat Ramona Păuleanu, potrivit Cancan.

Citește și:
Anunțul special făcut de Lili Sandu. Ce a dezvăluit despre partenerul ei de viață, Silviu Țolu

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people