Ramona Păuleanu a dezvăluit numele celui de-al treilea copil, alături de un mesaj emoționant: „Avem o săptămână de viață”

Ramona Păuleanu a dezvăluit numele celui de-al treilea copil.

Ramona Păuleanu a dezvăluit numele celui de-al treilea copil, alături de un mesaj emoționant: "Avem o săptămână de viață"

Ramona Păuleanu a împărtășit pe rețelele de socializare o imagine din spital după ce a adus pe lume cel de-al treilea copil, însoțită de un mesaj emoționant despre adevărurile maternității. De asemenea, vedeta a dezvăluit și numele bebelușului.

Ramona Păuleanu a dezvăluit numele bebelușului

Ramona Păuleanu și partenerul ei de viață, avocatul Adrian Cuculis, au devenit părinți pentru a treia oară la finalul lunii august. Cei doi mai au acasă gemeni, Alexandra și Luca, născuți prematur în 2021. Ramona a născut recent o fetiță într-un spital privat din România, însă externarea a fost amânată cu două zile din cauza unei recuperări mai dificile.

După ce a ajuns acasă și s-a acomodat în noua formulă, Ramona Păuleanu a dezvăluit fanilor online și numele ales pentru fetița sa: Lara Maria. Familia a primit cu mare entuziasm sosirea pe lume a micuței, iar gemenii Alexandra și Luca, veniți pe lume prematur acum trei ani, au devenit acum frații mai mari.

„Astăzi avem deja o săptâmână de viață. Lara-Maria, 3.820 de grame la naștere, nota 10. Deci, are mama 2 fete și 1 băiat. Și, înainte să mă postez în toată splendoarea, ce ziceți?! Sunt brunetă cu ochii căprui ca Luca sau șatenă cu ochi albaștri ca Alexandra?”, a transmis Ramona Păuleanu pe Instagram alături de o imagine în care își strânge la piept fetița.

Vedeta, mesaj din spital după naștere

La scurt timp după ce a născut, Ramona Păuleanu a dezvăluit cum se simte cu adevărat după ce a născut. Vedeta a publicat o imagine de pe patul de spital, alături de un mesaj puternic.

„Am stat ceva timp și m-am gândit dacă să postez poza asta ori ba. De ce nu? Pentru că nu mă avantajează. De fapt, nu că nu mă avantajează, ci pur și simplu pentru că arată realitatea. Nu sunt femeia aia care arată perfect după naștere, ca scoasă din cutie. Am gușă și sunt pufoasă, ba chiar umflată, dar, până la urmă, ăsta este adevărul și parcă prea ne-am obișnuit să băgăm realitatea asta sub preș, ca să promovăm perfecțiunea. Deci asta sunt, acum”, a scris Ramona Păuleanu pe Instagram.

Vedeta a menționat câteva impresii despre prima zi petrecută cu bebelușul acasă, fără a oferi prea multe detalii. Ea a promis că va povesti mai multe despre această experiență la un moment ulterior.

„În altă ordine de idei, astăzi am ajuns acasă. Cu o întârziere de vreo 2 zile, că m-am recuperat eu mai greu, dar mângâierea mea a fost că măcar am avut lângă mine oameni minunați. Medici, asistente, infirmiere, care m-au ajutat și îmbărbătat. Cum a fost prima zi cu bebe acasă? Haos. Dar vă povestesc altă dată. Atât deocamdată, noapte bună. Sau măcar să sper că o să fie bună”, a încheiat jurnalista.

Ramona Păuleanu a devenit mamă pentru prima dată în anul 2021. Ea a născut prematur o fetiță și un băiețel. Cei doi au venit pe lume la doar șase luni, iar băiatul, Luca, a rămas internat aproape opt luni și jumătate, deoarece a luat o bacterie din spital. Ramona Păuleanu formează un cuplu alături de Adrian Cuculis, un cunoscut avocat. 

În perioada în care era însărcinată în 4 luni, Ramona Păuleanu a fost invitată și în emisiunea „Vorbește Lumea” de la PRO TV, unde a oferit mai multe detalii despre sarcină. Ea a mai vorbit și despre cum a reacționat în momentul în care a aflat că va deveni din nou, dar și despre temerile pe care le are înainte de a aduce pe lume încă un copil.

Citește și:
Jennifer Lopez, mesaj cu subînțeles pentru Ben Affleck. Postarea artistei a devenit virală

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people