Ramona Olaru spune adevărul despre operațiile sale estetice: „Stilul se schimbă, te adaptezi…”

De-a lungul timpului, au existat numeroase presupuneri cu privire la intervențiile estetice pe care le-a făcut Ramona Olaru.

Ramona Olaru spune adevărul despre operațiile sale estetice: "Stilul se schimbă, te adaptezi..."

Ramona Olaru este una dintre cele mai populare și iubite asistente TV din România, reușind să-și câștige un număr impresionant de fani de-a lungul timpului. Aceasta este extrem de activă și pe rețelele de socializare, unde menține o legătură constantă cu comunitatea sa de fani, împărtășind cu aceștia atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute.

De-a lungul timpului, au existat numeroase presupuneri cu privire la intervențiile estetice pe care le-a făcut Ramona Olaru, asistenta TV alegând să spună acum adevărul despre acest aspect al vieții sale.

„Oamenii nu văd faptul că noi evoluăm, ne dezvoltăm ca oameni, fizic vorbind. Au rămas cu imaginea din 2012-2013, când am apărut prima oară la Neatza, aveam părul lung, negru, purtam aparat dentar și aveam și ochelari de vedere. Eram un fel de Betty cea urâtă, dar mie îmi place să cred că eram foarte drăguță și foarte frumoasă pentru vremea respectivă”, a declarat Ramona Olaru pentru Ego.ro.

Asistenta TV a ținut să sublinieze că nu are niciun fel de intervenții la nivelul feței, așa cum s-a speculat în numeroase dăți.

„Vremurile se schimbă, moda se schimbă, stilul se schimbă, te adaptezi. Nu ne mai machiem cum ne machiam în urmă cu 10 sau 15 ani! Normal că se schimbă modul în care arăți! Cred că acesta este lucrul care îmi aduce un zâmbet pe față, faptul că nu am operații estetice. Nu am! Nu am operații estetice! Bine, am la bust, dar nici aici nu sunt… La față sigur nu! Nasul natural, obrajii naturali, buze nu am, le colorez și atât! Știu să mă machiez!”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Ramona Olaru, declarații sincere despre eșecurile din viața ei amoroasă

Viața amoroasă a Ramonei Olaru a fost în ultimii ani subiectul a numeroase știri de presă, mai ales că aceasta a avut relații destul de mediatizate cu artistul Cuza de la Noaptea Târziu, dar și cu Cătălin Cazacu, cu care s-a logodit, însă cei doi s-au despărțit definitiv la finalul anului. Recent, surse din presa mondenă au dezvăluit că motivul despărțirii definitive a celor doi ar fi fost faptul că sportivul ar fi fost infidel Ramonei Olaru, ba mai mult, asistenta TV chiar l-ar fi surprins pe acesta cu respectiva persoană.

Ulterior, asistenta TV în vârstă de 34 de ani, a format un cuplu cu Mircea Babagianu, fiul lui Gheorghe Babagianu, fostul șef de Cabinet al Prefecturii Ialomița. Acesta are 25 de ani, deține un magazin de haine și a studiat la Londra. Relația celor doi a durat însă doar câteva luni, Ramona Olaru declarând recent că este din nou singură.

Într-un interviu acordat recent, asistenta TV a vorbit deschis despre viața ei amoroasă și eșecurile sentimentale.

„Toți au fost la un moment dat deranjați de poziția mea, de tot ce realizez, de tot ce primesc de la viață și de tot ce pot face eu cu zâmbetul pe buze. Au încercat toți să mă dărâme într-un punct, au făcut-o pe moment, dar eu nu stau mult pe jos, imediat am resurse să mă adun și să vin cu alte forțe și mai mari, și mai frumoase!”, a declarat Ramona Olaru în interviul acordat VIVA!.

Asistenta TV a spus deschis că a fost înșelată de partenerii ei de cuplu și pentru a depăși acele momente a apelat la ajutorul unui psiholog.

„Da, am fost înșelată. Când mi-a fost clar acest lucru, am plecat. Și da, am ajuns și la psiholog, unde încă merg, și le mulțumesc pentru asta lor! M-au ajutat enorm. (…) Am suferit și peste 10, dar, cum am spus, nu am rămas mult în suferință. Nu aș accepta să fiu înșelată sau să fiu pusă pe locul doi. Niciodată!”, a mărturisit ea pentru sursa citată.

Citește și:
Dana Rogoz, mărturisiri despre cum percepe diferența de vârstă de 19 ani dintre ea și soțul ei: „E firesc ca unii oameni să judece'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people