Ramona Olaru, mesaj inedit pentru fani după ce a fost înlocuită temporar la Neatza cu Răzvan și Dani: „Trebuie să îi mulțumim”

Ramona Olaru a transmis un mesaj către fani, după ce a fost înlocuită temporar de Diana Munteanu la Neatza cu Răzvan și Dani.

Ramona Olaru a fost înlocuită temporar în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, ceea ce a stârnit îngrijorare printre unii fani care au crezut că a renunțat complet la proiect. Ea a transmis un mesaj pe pagina sa personală de Instagram, asigurându-i pe internauți că va reveni cât mai curând posibil alături de Răzvan Simion și Dani Oțil.

Ramona Olaru, înlocuită temporar la Neatza cu Răzvan și Dani

În prezent, Ramona Olaru este ocupată cu filmările pentru emisiunea „Splash! Vedete la apă”, motiv pentru care locul ei în „Neatza cu Răzvan și Dani” a fost temporar preluat de Diana Munteanu. Ramona Olaru a subliniat că va reveni în emisiune cât mai curând posibil, exprimându-și recunoștința față de Diana pentru că o înlocuiește în această perioadă aglomerată.

„Nu plec nicăieri. Nu plec nicăieri de la Neatza decât cu picioarele înainte. Glumesc! (…) Trebuie să îi mulțumim Dianei că se duce în locul meu cât timp eu filmez noaptea la Splash și nu mă pot trezi și să fiu și dimineața activă. Mă mai trezesc câteodată, dar nu mai sunt la fel pe energie. Mai ajung câteva ore. E o perioadă de câteva zile. Nu vă stresați, că vin înapoi cu aceeași nebunie”, a declarat Ramona Olaru, pe pagina personală de Instagram, potrivit tvmania.ro.

Emisiunea „Splash! Vedete la apă”, în care celebritățile de la noi sunt punctate pentru săriturile în bazin, a debutat în 2013 și a continuat cu succes în 2014 și 2015, înainte de a fi întreruptă. Proiectul a fost reluat în 2021 și a continuat în 2022, iar acum au început filmările pentru un nou sezon. Ramona Olaru va continua să îi încurajeze pe concurenți înainte de sărituri, la fel ca în sezoanele anterioare. Totuși, va exista o schimbare semnificativă în desfășurarea emisiunii.

Votează-ți aici favoriții la ELLE New Media Awards 2024 și câștigă super premii!

De această dată, filmările nu vor mai avea loc în Bacău. Antrenamentele și competiția propriu-zisă se vor desfășura în București. Această schimbare a fost bine primită atât de Ramona Olaru, cât și de vedetele participante. Mutarea reduce costurile asociate deplasărilor la Bacău și oferă concurenților un confort sporit, fiind practic în propriul oraș.

Ce spune vedeta TV despre Asia Express

Chiar dacă i s-a propus să meargă în competiția Asia Express, Ramona Olaru a decis să nu accepte această provocare și a explicat și care sunt motivele din spatele alegerii ei. Asia Express este cel mai dur reality show din România și plin de provocări la tot pasul. Chiar dacă a avut oportunitatea de a participa în competiția de la Antena 1, Ramona Olaru a refuzat.

„Nu vreau să mă duc în Asia sau, după caz, America Express, pentru că sunt crescută la fermă fără toate neajunsurile, fără mâncare, fără dormit, fără apă caldă, fără căldură, fără toate cele. Deci pentru mine nu ar mai fi o provocare. Nu mi se pare că mă duc în ceva: uau, ce fac eu aici? Ar fi așa: ok, așa și? Plus de asta nici nu am o persoană de bază cu care măcar să mă duc să fac caterincă, să fac un show extraordinar”, a spus Ramona Olaru pentru Playtech Știri.

Citește și:
Cum se menține în formă Amalia Enache. Prezentatoarea are o siluetă de invidiat: „Au funcționat mai mult decât alte încercări'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people