Ramona Olaru, mărturisire despre Răzvan Simion și Dani Oțil, colegii ei de la Antena 1: „Sfaturile lor au contat tot timpul”

Ramona Olaru a vorbit despre Răzvan Simion și Dani Oțil, colegii ei de la Antena 1, și relația profesională pe care o are cu ei.

Ramona Olaru, mărturisire despre Răzvan Simion și Dani Oțil, colegii ei de la Antena 1: "Sfaturile lor au contat tot timpul"

Ramona Olaru este asistentă în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1. Ea lucrează de mulți ani alături de Răzvan Simion și Dani Oțil și în timp a devenit apropiată față de aceștia, având în prezent o relație profesională extrem de bună. 

Ramona Olaru a povestit recent, în cadrul unui interviu, faptul că Dani Oțil și Răzvan Simion i-au oferit cu mai multe ocazii sfaturile lor în diverse situații pe care le-a întâmpinat în viață și că a ținut cont de ceea ce i-au spus. În plus, vedeta a mai precizat că prezentatorii TV au avut o contribuție semnificativă în ceea ce privește evoluția ei profesională. 

„Da (n.r. se simte protejată)! Așa m-am simțit tot timpul, de când lucrez cu ei, de atâția ani de zile! M-am simțit nu doar protejată, parcă au o oarecare grijă de mine în fiecare moment sau în orice situație, fie că vorbim profesional sau personal. Poate că au avut grijă mai mult cu o vorbă bună sau un sfat încât să știu să procedez la următoarea întâmplare sau interacțiune cu presa sau cu anumiți oameni din online sau din viața reală. Sfaturile lor au contat tot timpul pentru mine și sigur datorită lor evoluez din ce în ce mai mult în fiecare zi! Nu chiar orice, dar, în mare parte, dacă eu îmi deschid inima în fața lor, sunt acolo!”, a spus Ramona Olaru pentru Ego.ro

Ramona Olaru a mai vorbit în trecut despre relația de prietenie pe care o are cu Dani Oțil și Răzvan Simion. Ba mai mult, vedeta TV îi consideră pe cei doi cei mai stabili bărbați din viața ei.

„Adunați așa sunt vreo 10 ani de când eu lucrez cu toată echipa din spate, care produce Neatza. Cu băieții sunt doar de vreo 5-6 ani și acest lucru nu face decât să mă ajute la o evoluție pe zi ce trece. Și nu, nu ne plictisim unii de alții, oricum Răzvan și Dani sunt cei mai stabili bărbați din viața mea. Cu ei am împărtășit și am împărțit cele mai multe lucruri și bune și rele și cred că sunt cei mai exigenți oameni, dar în mod constructiv pentru mine, ceea ce mă bucură. Și oricum de fiecare dată când ei au sfaturi pentru mine le iau ca atare și le și pun în practică în următoarele zile”, a declarat Ramona Olaru în interviul acordat Playtech Știri.

Ramona Olaru a mărturisit că, și atunci când a fost certată de cei doi prezentatori, a acceptat acest lucru știind că, de fapt, este în beneficiul ei.

„Nu, nu am luat-o niciodată personal din partea lor, punctual vorbesc pentru că sunt atât de profesioniști, încât de la început știu cum să pună problema astfel încât să îți explice un lucru care a fost spus sau făcut greșit și apoi să îl repari. Nu ai cum să o iei personal, sunt foarte mișto!”, a mai spus asistenta TV pentru sursa citată.

Citește și:
Ce spunea Mona Segall, producătoarea Chefi la cuțite, despre Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea cu câteva luni înainte ca aceștia să părăsească emisiunea

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people