Ramona Olaru, emoționată până la lacrimi: „M-a făcut să plâng”

Ramona Olaru a trecut printr-un moment emoționant în trafic, izbucnind în lacrimi.

Ramona Olaru, emoționată până la lacrimi: „M-a făcut să plâng”

Ramona Olaru i-a îngrijorat pe fanii de pe rețelele de socializare, după ce a apărut cu ochii în lacrimi în timp ce se afla la volan. Vedeta TV le-a povestit internauților ce anume a afectat-o atât de mult încât a izbucnit în lacrimi.

Fiindcă petrece mult timp în traficul din Capitală, Ramona Olaru încearcă, pentru a trece mai ușor peste aglomerație și peste timpii din trafic morți, să stea de vorbă cu urmăritorii săi din mediul online. Însă, de această dată, fanii săi au fost surprinși să o vadă plângând. Ramona Olaru, care a devenit cunoscută mai ales datorită rolului în care apare în matinalul de la Antena 1, este urmărită de peste 400.000 de persoane pe Instagram, fiind, deci, una dintre cele mai apreciate prezențe feminine din online-ul românesc. Aceasta a fost în centrul atenției în ultima vreme și din cauza separării de partenerul său de viață, Cătălin Cazacu.

Ramona Olaru, în lacrimi

Ramona Olaru a dezvăluit internauților că a fost emoționată de un gest frumos pe care l-a văzut în timpul traficului. Vedeta a fost martora unui moment special, în care un tânăr a oprit întreg traficul pentru a ajuta o bătrânică să traverseze strada. Acest gest a impresionat-o teribil pe Ramona Olaru.

„Tocmai am văzut un gest foarte drăguț, pe care cu siguranță nu-l mai vezi în vremurile astea pe nicăieri. În tot traficul nebun de pe Magheru, nu la trecerea de pietoni, un tinerel cu o mașină cu jantele mov – asta mi-a rămas în cap – a oprit tot traficul pentru a o ajuta pe o bătrânică să treacă. Tocmai rămăsese blocată undeva între benzi și se mișca foarte greu. Și a oprit tot traficul ca să o ajute să treacă. Mai rar. Big like! Un pic m-a făcut să plâng, dar foarte drăguț!”, a povestit Ramona Olaru.

Gestul tânărului a lăsat o amprentă puternică în sufletul Ramonei Olaru, care a îndemnat-o să reflecteze la faptul că în ultima vreme mulți dintre noi am uitat să fim mai buni și să fim mai atenți la nevoile celor din jurul nostru. Drept urmare, vedeta a hotărât să urmeze exemplul tânărului din trafic și să fie mai atentă la cei din jurul ei și la nevoile acestora. În plus, i-a încurajat și pe urmăritorii săi să facă același lucru, pentru a crea un efect pozitiv în societate.

„Am zis să spun acest lucru pentru că, din păcate, uităm să fim oameni sau să fim buni, pentru că suntem în goană după treaba noastră și după ce avem noi de făcut și uităm de legăturile și conexiunile dintre noi, oamenii. Cam astea ar trebui să fie, de fapt, mai importante și mai puternice. Dacă poți să faci un bine, de ce să treci peste și să nu-l faci? Hai să fim mai buni! Poate sună clișeic sau pueril, dar cât se poate, oricând, oriunde, în orice situație. Și nu doar ca să te vadă altcineva că faci binele, fă-l acolo, să fie!„, a completat Ramona Olaru.

Citește și:
Motivul pentru care Gwyneth Paltrow a ajuns în fața tribunalului. Soțul și copiii săi vor depune mărturii

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people