Ramona Olaru dezvăluie motivul pentru care a păstrat numele fostului ei soț după ce au divorțat: „Mi-a fost mai ușor”

Ramona Olaru a explicat care este motivul pentru care a ales să păstreze numele fostului ei soț după ce au divorțat.

Ramona Olaru dezvăluie motivul pentru care a păstrat numele fostului ei soț după ce au divorțat: "Mi-a fost mai ușor"

În 2019, Ramona Olaru a divorțat de Bogdan Olaru. Cei doi au format un cuplu timp de cinci ani, iar trei ani au fost căsătoriți. Vedeta Antena 1 a păstrat numele fostului partener de viață, iar abia recent a explicat motivele din spatele acestei alegeri.

În cadrul unui interviu acordat recent, Ramona Olaru a vorbit despre decizia de a păstra numele fostului ei soț după divorț. 

„Nu știu, mi-a fost mai ușor cu el. Și oricum atunci începusem să devin mai cunoscută, apăream din ce în ce mai mult și am început să apar cu numele nou, cu numele lui. Și fiind atât de ușor și s-a legat atât de bine cu numele meu mic, am zis ce rost are să mai schimb și nici nu mai voiam să schimb actele. Au fost mai multe chestii care au constribuit la păstrarea acestui nume”, a spus Ramona Olaru pentru Playtech Știri

Ramona Olaru a spus și ce anume intenționează să facă în cazul în care se va căsători cu altcineva. Dacă se va întâmpla acest lucru, vedeta nu va mai păstra numele de familie al fostului ei soț. 

„În acte cu siguranță, de ce nu? Nu țin neapărat, oricum pentru public și la TV va rămâne același, pentru că oamenii așa mă știu. Dar în acte cu siguranță. Sau, dacă nu-mi place neapărat numele lui, s-ar putea să nu! Dacă găsesc unul care cine știe ce nume lung are, nu țin neapărat!”, a completat Ramona Olaru pentru sursa citată. 

Ramona Olaru a vorbit deschis despre viața ei personală și despre experiențele dificile prin care a trecut. Asistenta TV a făcut mărturisiri despre trădările din plan amoros și despre cum a reușit să le depășească.

Recent, Ramona Olaru a făcut o serie de dezvăluiri despre viața ei sentimentală. Vedeta a recunoscut faptul că a fost înșelată și a spus cum s-a raportat atunci la această experiență.

„Am fost înşelată, da. Dar cred că m-a ajutat. Adică una e să bănuieşti tu, să crezi, să ai impresia şi alta e să îi vezi cu ochii tăi. Nu vorbesc despre subiectele astea pentru că s-au dus, dar ca idee, imaginea a existat la un moment dat în viaţa mea. Și cred că m-a ajutat extrem de mult să o văd, imaginea asta. Am rămas mută, n-am știut cum să reacționez și apoi am plecat. M-am gândit ce am de făcut într-o astfel de situație: să mă întorc, să ne împăcăm… De ce să mă împac? Asta în momentele în care mai aveam de rezolvat probabil niște traume. Asta se întâmpla acum mult timp. M-a ajutat să înțeleg că nu-mi trebuie așa ceva în viața mea niciodată. De ce aș sta cu un asemenea om? De ce aș împărți un om cu cineva? A fost dur, fix ca în telenovele a fost”, a mărturisit Ramona Olaru în podcast-ul moderat de Jorge.

Citește și:
Cristina Ciobănașu, dezvăluiri despre dorința de a deveni mamă: „Mi se pare că sunt…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people