Ramona Olaru, declarații inedite despre „cei mai importanți bărbați” din viața ei: „Asta s-a format natural, nu s-a impus”

Ramona Olaru este una dintre cele mai plăcute prezențe de pe micul ecran.

Ramona Olaru, declarații inedite despre "cei mai importanți bărbați" din viața ei: "Asta s-a format natural, nu s-a impus"

Ramona Olaru este una dintre cele mai plăcute prezențe de pe micul ecran. Asistenta din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 are un număr considerabil de fani, care îi urmăresc cu mare atenție fiecare apariție și pe care vedeta îi încântă cu glume și replici memorabile.

Ramona Olaru face parte din echipa de la „Neatza cu Răzvan și Dani” de ceva ani, iar acum este printre cele mai cunoscute asistente TV din showbiz, iar relația pe care o are cu cei doi prezentatori, Dani Oțil și Răzvan Simion, este una foarte frumoasă, fiind buni prieteni.

De altfel, Ramona Olaru a mărturisit într-un interviu recent că pe Dani Oțil și Răzvan Simion îi consideră cei mai importanți bărbați din viața ei.

„Este locul pe care eu îl iubesc cel mai mult, atât formatul, cât și pe colegii mei. Dani și Răzvan sunt cei mai importanți bărbați din viața mea”, a declarat vedeta invitată în podcast-ul lui Ameri Nasrin.

Ramona Olaru a mai declarat că întreaga echipă a emisiunii este ca o familie pentru ea.

„Asta s-a format natural, nu s-a impus. Oamenii din spate văd, până la urmă, capacitatea ta, și știu că trebuie să fii de acolo. Atunci lucrurile se îmbină ușor. Da, mi se pare foarte tare cum s-au legat toate, iar acolo pe platou, timp de 4 ore să te îmbini perfect cu ceilalți oameni, care acum nu mai sunt doar 2 sau 3. Suntem din ce în ce mai mulți. Și în cursul săptămânii, dar și duminica. Mai puțini de 5 nu suntem”, a mai spus ea.

Cum a fost surprinsă Ramona Olaru alături de noul ei partener

Ramona Olaru a fost timp de un an într-o relație cu Cătălin Cazacu. Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit și împăcat de mai multe ori pe parcursul relației lor. Cei doi s-au logodit în vara anului trecut și plănuiau să se căsătorească. Însă, recent, cei doi au pus punct relației, iar despre amândoi au apărut zvonuri cu privire la noile relații în care s-au implicat.

În ceea ce o privește pe Ramona Olaru, zvonurile spuneau că asistenta din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 ar forma acum un cuplu cu un alt bărbat, cu 8 ani mai tânăr decât ea. Ar fi vorba despre Mircea Babagianu, fiul lui Gheorghe Babagianu, fostul șef de Cabinet al Prefecturii Ialomița. Acesta are 25 de ani, deține un magazin de haine și a studiat la Londra, după cum transmitea cancan.ro.

Ei bine, se pare că zvonurile sunt adevărate căci Ramona Olaru și Mircea Babagianu au fost surprinși împreună în urmă cu câteva zile la un mall din nordul Bucureștiului. Imaginile au fost realizate de paparazzi de la cancan.ro și le poți vedea AICI.

În fotografii se poate observa că cei doi se simt foarte bine unul în compania celuilalt, deși lipsesc gesturile de afecțiune.

Citește și:
Dana Rogoz, mărturisiri despre cum percepe diferența de vârstă de 19 ani dintre ea și soțul ei: „E firesc ca unii oameni să judece'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people