Ramona Olaru, declarații inedite despre actuala relație cu fostul ei iubit, Cuza: „Au trecut și cele bune și cele rele, și nervii și fericirea…”

Ramona Olaru este una dintre cele mai plăcute prezențe de pe micul ecran.

Ramona Olaru, declarații inedite despre actuala relație cu fostul ei iubit, Cuza: "Au trecut și cele bune și cele rele, și nervii și fericirea..."

Ramona Olaru este una dintre cele mai populare și iubite asistente TV din România, reușind să-și câștige un număr impresionant de fani de-a lungul timpului. Aceasta este extrem de activă și pe rețelele de socializare, unde menține o legătură constantă cu comunitatea sa de fani, împărtășind cu aceștia atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute.

Viața amoroasă a Ramonei Olaru a fost în ultimii ani subiectul a numeroase știri de presă, mai ales că aceasta a avut relații destul de mediatizate cu artistul Cuza de la Noaptea Târziu, dar și cu Cătălin Cazacu, cu care s-a logodit, însă cei doi s-au despărțit definitiv la finalul anului. Recent, surse din presa mondenă au dezvăluit că motivul despărțirii definitive a celor doi ar fi fost faptul că sportivul ar fi fost infidel Ramonei Olaru, ba mai mult, asistenta TV chiar l-ar fi surprins pe acesta cu respectiva persoană.

Ulterior, asistenta TV în vârstă de 34 de ani, a format un cuplu cu Mircea Babagianu, fiul lui Gheorghe Babagianu, fostul șef de Cabinet al Prefecturii Ialomița. Acesta are 25 de ani, deține un magazin de haine și a studiat la Londra. Relația celor doi a durat însă doar câteva luni, Ramona Olaru declarând recent că este din nou singură.

Într-un interviu acordat recent, asistenta TV a vorbit deschis despre actuala relație cu fostul ei iubit, Cuza, alături de care lucrează la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1.

„Lucrurile s-au întâmplat în timp, nu putem să avem o altfel de relație decât cea profesională, dar dacă lucrurile s-au dus în timp și au trecut și cele bune și cele rele, și nervii și fericirea și s-au dus, au rămas în urmă, acum rămâi cu un om cu care trebuie să lucrezi și să dai tot ce e mai bun. Eu tot timpul am mers pe chestia asta: atâta timp cât ești la muncă, ești profesionist sută la sută, nu contează ce se întâmplă când ai ieșit pe ușă. Dar da, acum avem o relație ok, vorbim și dacă ne vedem și în afară și la evenimente, că totuși suntem aceiași oameni și la evenimentele din familia Neatza și atunci e normal să vorbim. Și ne mai permitem o glumă, o caterincă și atunci eu făcusem un oarecare trend de la nunți și arătam pe toți bărbații, colegii mei, cum s-au îmbrăcat la nunțile respective. Și atunci ar fi fost aiurea să nu-l postez și pe colegul Cuza cu care acum lucrez din ce în ce mai bine”, a declarat Ramona Olaru pentru Playtech Știri.

Ce spune Ramona Olaru despre fostele sale relații

Într-un interviu acordat recent, asistenta TV a vorbit despre unele aspecte care au deranjat-o foarte tare în relațiile cu foștii parteneri.

„Au mai fost câțiva care mă puneau să pun mai multe haine pe mine sau care mă rugau să nu mă mai machiez, că eu sunt frumoasă naturală, așa îmi spuneau. Dar erau momente în care chiar era necesar un machiaj, mergeai la o nuntă și insista: nu te mai machia, că tu arăți foarte bine naturală! Într-adevăr eu sunt foarte frumoasă naturală, dar, hai să nu exagerăm că o făceau din gelozie, știm asta!”, a declarat Ramona Olaru pentru playtech.ro.

Ramona Olaru a fost destul de rezervată în a vorbi despre fostele sale relații, mai ales după ce Cuza s-a alăturat echipei de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, iar cei doi s-au văzut nevoiți să lucreze împreună.

Invitată într-un podcast, Ramona Olaru a vorbit despre colaborarea profesională cu Cuza și despre ce se întâmplă atunci când se opresc camerele de filmat. Ea a mărturisit că nu crede că, după o despărțire, mai poate exista o relație de prietenie între doi oameni care au format un cuplu.

„Eu cu bărbații cu care am fost în relații nu mai am nicio legătură, de nicio natură. De ce aș avea? Dacă tu n-ai fost ok cu mine în perioada în care mă cunoșteai, cum ai putea fi după aceea? Ce mai ai tu să-mi dai?”, a declarat Ramona Olaru în podcast-ul găzduit de Ameri Nasrin.

Citește și:
Dana Rogoz, mărturisiri despre cum percepe diferența de vârstă de 19 ani dintre ea și soțul ei: „E firesc ca unii oameni să judece'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people