Ramona Olaru, declarație neașteptată despre viața ei amoroasă după ce fusese surprinsă alături de noul ei partener: „Aviz amatorilor…”

Ramona Olaru părea foarte fericită pe plan amoros, ea fiind surprinsă recent de paparazzi în compania noului ei partener.

Ramona Olaru, declarație neașteptată despre viața ei amoroasă după ce fusese surprinsă alături de noul ei partener: "Aviz amatorilor..."

Ramona Olaru este una dintre cele mai populare și iubite asistente TV din România, reușind să-și câștige un număr impresionant de fani de-a lungul timpului. Aceasta este extrem de activă și pe rețelele de socializare, unde menține o legătură constantă cu comunitatea sa de fani, împărtășind cu aceștia atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute.

Viața amoroasă a Ramonei Olaru a fost în ultimii ani subiectul a numeroase știri de presă, mai ales că aceasta a avut relații destul de mediatizate cu artistul Cuza de la Noaptea Târziu, dar și cu Cătălin Cazacu, cu care s-a logodit, însă cei doi s-au despărțit definitiv la finalul anului. Recent, surse din presa mondenă au dezvăluit că motivul despărțirii definitive a celor doi ar fi fost faptul că sportivul ar fi fost infidel Ramonei Olaru, ba mai mult, asistenta TV chiar l-ar fi surprins pe acesta cu respectiva persoană.

Ulterior, asistenta TV în vârstă de 34 de ani, a format un cuplu cu Mircea Babagianu, fiul lui Gheorghe Babagianu, fostul șef de Cabinet al Prefecturii Ialomița. Acesta are 25 de ani, deține un magazin de haine și a studiat la Londra. Relația celor doi a durat însă doar câteva luni, Ramona Olaru declarând recent că este din nou singură. Asistenta TV și-a surprins însă colegii de emisiune după ce a declarat public că acum este foarte îndrăgostită.

Ramona Olaru, declarație neașteptată despre viața ei amoroasă

În urmă cu câteva săptămâni, Ramona Olaru părea foarte fericită pe plan amoros, ea fiind surprinsă de paparazzi în compania noului ei partener. Cei doi au fost fotografiați când ieșeau din restaurantul lui Dani Oțil. Zâmbind, ținându-se de mână, cei doi păreau a se bucura din plin de timpul petrecut unul în compania celuilalt.

Ulterior, cei doi s-au îndreptat spre locuința bărbatului, însă asistenta TV a preferat doar să își conducă partenerul până la clădire pentru ca mai apoi să își continue drumul. VEZI IMAGINILE AICI!

Cu toate acestea, într-un interviu acordat recent, Ramona Olaru a făcut câteva declarații neașteptate despre viața ei amoroasă.

„Cum stau cu dragostea? Foarte bine stau: sunt singură! (…) Aviz amatorilor care sunt într-adevăr bărbați! Nu care se cred bărbați. E o diferență”, a declarat asistenta TV pentru VIVA!.

În același interviu, vedeta a vorbit și despre calitățile pe care trebuie să le aibă partenerul perfect pentru ea.

„În primul rând să fie în energie masculină, și în al doilea rând să știe să protejeze o femeie ferm și să-și impună punctul de vedere ferm, astfel încât să nu pară ‘bossy’ (autoritar), ci doar bărbat. Și în al treilea rând, să fie ‘provider'”, a mai spus ea.

Declarațiile făcute de Ramona Olaru lasă loc de numeroase presupuneri cu privire la viața ei amoroasă, cea mai evidentă fiind reprezentată de faptul că asistenta TV s-ar fi despărțit de partenerul ei sau că își dorește cu adevărat să păstreze secretul cu privire la viața ei sentimentală.

Citește și:
Dana Rogoz, mărturisiri despre cum percepe diferența de vârstă de 19 ani dintre ea și soțul ei: „E firesc ca unii oameni să judece'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people