Ramona Olaru, anunț inedit pe rețelele de socializare: „Cea mai bună veste”

Ramona Olaru le-a oferit fanilor săi o veste foarte bună.

Ramona Olaru, anunț inedit pe rețelele de socializare: "Cea mai bună veste"

Ramona Olaru este într-o stare de fericire absolută. Asistenta TV a dezvăluit că a primit o veste extraordinară și se bucură din plin de informația primită. Cu o mare satisfacție, vedeta exprimă bucuria că sediul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” s-a mutat chiar în zona unde locuiește, fapt ce va economisi timp considerabil pentru ea.

Ramona Olaru le-a dat o nouă veste internauților

Asistenta TV de la Antena 1 le-a dat vestea fanilor de pe rețelele de socializare, după ce mulți s-au întrebat când va reveni pe micile ecrane. Încântată de noile schimbări, Ramona Olaru a menționat că emisiunea va fi reluată de duminică, iar noul sediu este cu atât un motiv și mai mare de bucurie pentru ea. Locația se află la câțiva pași de locuința ei, aceasta având chiar luxul de a merge pe jos până la platou.

Ramona Olaru a mai adăugat că și-a încheiat vacanțele pentru acest an, sau cel puțin până la iarnă, când se va bucura din nou de o pauză de la muncă.

„Gata, pot să spun că în sfârșit am încheiat vacanțele, cel puțin până la iarnă. Am ajuns deja la sediu, ne-am schimbat sediu, superb. Știți care e cea mai bună veste, că sediul este chiar peste drum de casa mea. Pot să vin la muncă pe jos… Într-un fel sau altul îmi place că m-am întors la zilele super pline”, a spus Ramona Olaru pe rețelele de socializare.

Ramona Olaru apreciază cu atât mai mult această veste deoarece se simte extrem de obosită din cauza aglomerației din București. De asemenea, aceasta are și foarte multe responsabilități pe care trebuie să le îndeplinească și uneori se întâmplă să aibă evenimente sau angajamente la care trebuie să ajungă rapid, motiv pentru care a fost nevoită să păstreze ținutele de schimb în mașină.

„Nu prea îmi place că m-am întors la trafic, dar e ok. Am învățat să-mi iau măsuri de precauți și anume, știind că mai am un eveniment la ora șapte, mi-am luat hainele cu mine și mă încadrez să ajung fix la ora șapte”, a spus Ramona Olaru.

Asistenta TV, declarații despre viața amoroasă

Viața amoroasă a Ramonei Olaru a fost în ultimii ani subiectul a numeroase știri de presă, mai ales că aceasta a avut relații destul de mediatizate cu artistul Cuza de la Noaptea Târziu, dar și cu Cătălin Cazacu, cu care s-a logodit, însă cei doi s-au despărțit definitiv la finalul anului. Recent, surse din presa mondenă au dezvăluit că motivul despărțirii definitive a celor doi ar fi fost faptul că sportivul ar fi fost infidel Ramonei Olaru, ba mai mult, asistenta TV chiar l-ar fi surprins pe acesta cu respectiva persoană.

Într-un interviu acordat recent, asistenta TV a vorbit deschis despre viața ei amoroasă și eșecurile sentimentale.

„Toți au fost la un moment dat deranjați de poziția mea, de tot ce realizez, de tot ce primesc de la viață și de tot ce pot face eu cu zâmbetul pe buze. Au încercat toți să mă dărâme într-un punct, au făcut-o pe moment, dar eu nu stau mult pe jos, imediat am resurse să mă adun și să vin cu alte forțe și mai mari, și mai frumoase!”, a declarat Ramona Olaru în interviul acordat VIVA!.

Citește și:
Ce decizie a luat Alina Ceușan, după ce s-a anunțat că va fi gazda emisiunii „Love Island’: „N-avem cum să ne despărțim’

Foto: Instagram, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people