Ramona Olaru a dezvăluit motivul pentru care nu a acceptat să participe la Asia Express: „Nu e cazul…”

Ramona Olaru a spus de ce nu a acceptat provocarea de a merge în competiția Asia Express.

Ramona Olaru a dezvăluit motivul pentru care nu a acceptat să participe la Asia Express: "Nu e cazul..."

Chiar dacă i s-a propus să meargă în competiția Asia Express, Ramona Olaru a decis să nu accepte această provocare și a explicat și care sunt motivele din spatele alegerii ei. 

Asia Express este cel mai dur reality show din România și plin de provocări la tot pasul. Chiar dacă a avut oportunitatea de a participa în competiția de la Antena 1, Ramona Olaru a refuzat. 

„Nu vreau să mă duc în Asia sau, după caz, America Express, pentru că sunt crescută la fermă fără toate neajunsurile, fără mâncare, fără dormit, fără apă caldă, fără căldură, fără toate cele. Deci pentru mine nu ar mai fi o provocare. Nu mi se pare că mă duc în ceva: uau, ce fac eu aici? Ar fi așa: ok, așa și? Plus de asta nici nu am o persoană de bază cu care măcar să mă duc să fac caterincă, să fac un show extraordinar”, a spus Ramona Olaru pentru Playtech Știri.

Ramona Olaru a mai explicat în continuare că nu consideră că nu are în cercul ei de apropiați o persoană cu care să facă echipă pentru Asia Express. 

„Nu am pe cineva de la care să scot același nivel de nebunie cum îl am eu. Nu e nimeni în jurul meu așa, nicio prietenă, nici soră-mea, nici fratele meu, iubitul nu e cazul, căci ce am avut m-au tras mai mult în jos, dar asta nu se pune”, a completat Ramona Olaru pentru sursa citată. 

Ramona Olaru a vorbit deschis despre viața ei personală și despre experiențele dificile prin care a trecut. Asistenta TV a făcut mărturisiri despre trădările din plan amoros și despre cum a reușit să le depășească.

Recent, Ramona Olaru a făcut o serie de dezvăluiri despre viața ei sentimentală. Vedeta a recunoscut faptul că a fost înșelată și a spus cum s-a raportat atunci la această experiență.

„Am fost înşelată, da. Dar cred că m-a ajutat. Adică una e să bănuieşti tu, să crezi, să ai impresia şi alta e să îi vezi cu ochii tăi. Nu vorbesc despre subiectele astea pentru că s-au dus, dar ca idee, imaginea a existat la un moment dat în viaţa mea. Și cred că m-a ajutat extrem de mult să o văd, imaginea asta. Am rămas mută, n-am știut cum să reacționez și apoi am plecat. M-am gândit ce am de făcut într-o astfel de situație: să mă întorc, să ne împăcăm… De ce să mă împac? Asta în momentele în care mai aveam de rezolvat probabil niște traume. Asta se întâmpla acum mult timp. M-a ajutat să înțeleg că nu-mi trebuie așa ceva în viața mea niciodată. De ce aș sta cu un asemenea om? De ce aș împărți un om cu cineva? A fost dur, fix ca în telenovele a fost”, a mărturisit Ramona Olaru în podcast-ul moderat de Jorge.

Citește și:
Ce a dezvăluit Andrei Ursu despre decizia de a participa la Asia Express împreună cu iubitul lui, Vlad Condurache: „Ne înțelegem foarte bine și în situațiile de criză…’

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people