Ramona Bădescu și Fabio Cali se căsătoresc. Dezvăluirile vedetei: „Continuă să mă cucerească în fiecare zi”

Ramona Bădescu a anunțat că plănuiește căsătoria cu Fabio Cali, un om de afaceri italian.

Ramona Bădescu și Fabio Cali se căsătoresc. Dezvăluirile vedetei: „Continuă să mă cucerească în fiecare zi”

Ramona Bădescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de omul de afaceri Fabio Cali, față de care se declară foarte îndrăgostită. Actrița este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz și a declarat recent că urmează să își unească destinele cu partenerul său de viață. Ramona a făcut primele declarații despre nunta cu bancherul și relația specială dintre ei.

Într-un interviu pentru unica.ro, Ramona Bădescu a declarat că este cât se poate de fericită cu relația ei de cuplu. Vedeta, care se împarte între viața din România și cea din Italia, adus numai cuvinte de laudă la adresa partenerului ei și a povestit că zilnic este cucerită de către Fabio. În cadrul aceluiași interviu, actrița a povestit cum s-a cunoscut cu viitorul ei soț și cum a început povestea lor de iubire.

Nu credeam că o să fim unul în viața celuilalt. A fost o cucerire lentă, dar foarte determinată. M-a cucerit și continuă să mă cucerească în fiecare zi. Ne-am cunoscut la un eveniment și ne-am reîntâlnit întâmplător după două zile. Are un caracter puternic, e o persoană determinată, un Săgetător ca și mine și un tată minunat.”, a spus Ramona Bădescu.

Ramona Bădescu se căsătorește cu Fabio Cali

În ceea ce privește căsătoria, Ramona Bădescu a anunțat că ea și Fabio Cali plănuiesc nunta. Vedeta a declarat că au discutat despre acest subiect și face parte din planurile lor de viitor. Fiind o femeie complet îndrăgostită de partenerul ei, Ramona Bădescu este pregătită pentru pasul cel mare alături de omul de afaceri.

„Am discutat despre căsătorie, este în programul nostru”, adaugă Ramona pentru unica.ro

În ceea ce privește relația cu fiul ei, Ramona a precizat că tânărul este cea mai mare realizare și bucurie a sa. Când vine vorba despre viața de familie, vedeta este dedicată complet și este foarte preocupată de creșterea fiului său și de timpul petrecut cu acesta. Deși are un program foarte plin, iar de multe ori este pe drumuri între România și Italia, Ramona nu neglijează timpul petrecut cu copilul și îi place să meargă personal să îl ia de la grădiniță și să se joace împreună.

„Ignacio e opera mea cea mai frumoasă, realizarea mea minunată, iubitul meu. E totul pentru mine. Are trei ani și e la grădiniță. Am scăpat trei zile de la Roma, mâine mă întorc, îl iau de la grădiniță și stăm toți îmbrățișați la sfârșit de săptămână. Ne pupăm, ne iubim și ne jucăm”, a mărturisit actrița.

Ramona Bădescu a redescoperit dragostea în Italia și mărturisește că, acolo, bărbații au foarte multe calități și știu să își arate intențiile și respectul față de o femeie. Vedeta a adus multe cuvinte de laudă la adresa lor și a precizat că bărbații din Italia încă țin la gesturile mici și rafinate.

„Am împlinit 33 de ani de când trăiesc în Italia, la Roma. Femeile sunt mult mai respectate în societatea italienească, decât în România. Bărbații încă mai deschid ușa la mașină, sunt mai atenți, mai gentili, mai curtenitori”, a mai povestit vedeta pentru sursa citată.

Citește și:
Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre fiica ei, Zenaida, și adevăratul motiv pentru care nu a mai dezvăluit imagini cu ea

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people