Ramona Bădescu, secretul siluetei sale la 55 de ani. Ce obicei are vedeta în fiecare dimineață: „După o vârstă este fundamental”

Ramona Bădescu a dezvăluit secretul siluetei sale și cum se menține mereu în formă la 55 de ani.

Ramona Bădescu, secretul siluetei sale la 55 de ani. Ce obicei are vedeta în fiecare dimineață: "După o vârstă este fundamental"

Ramona Bădescu a dezvăluit secretul siluetei sale de invidiat la vârsta de 55 de ani. Actrița, mama unui băiat de patru ani și jumătate, a reușit să își mențină aceeași greutate de mulți ani, iar fanii vor să afle ce obiceiuri are pentru a se menține în formă.

Ramona Bădescu, secretul unei siluete de invidiat

Ea se numără printre vedetele care nu au avut probleme cu kilogramele de-a lungul timpului, datorită și stilului său de viață sănătos. Ramona Bădescu afirmă că unul dintre secretele sale pentru a rămâne mereu în cea mai bună formă este să aibă o hidratare optimă. De asemenea, evitarea exceselor de orice fel contribuie semnificativ la menținerea ei în formă.

„Secretul este să nu faci excese și să fii constant în ceea ce mănânci, puțin, des și mai ales pentru ca organismul să funcționeze bine după o vârstă este fundamental să bei multă apă să îți hidratezi organele și pielea. Urăsc să văd pielea de șarpe pe picioare, adică să fie uscată, după duș îmi pun ulei de migdale pe corp, aștept să se usuce puțin și apoi îmi pun halatul pe mine, să am pielea luminoasă, hrănită, hidratată”, a declarat Ramona Bădescu pentru click.ro.

Ramona Bădescu a dezvăluit și rutina sa matinală, pe care o respectă cu strictețe, pentru a se simți plină de energie și revigorată.

„Dimineața beau un suc de rodie care este foarte bun, am terminat cu portocalele. O perioadă îmi făceam fresh de portocale, încerc să păstrez fructele de sezon, chiar dacă ai căpșuni și cireșe o bună perioadă din an, încerc să mănânc fructele și legumele de sezon, multe”, a adăugat Ramona Bădescu.

Vedeta face des exerciții fizice

În prezent, actrița cântărește 60 de kilograme și își dorește să se mențină în această formă. Ramona Bădescu a subliniat că își menține această greutate prin practicarea exercițiilor zilnice.

„Acum am 60 de kilograme și încerc să mă mențin așa, să nu oscilez, pentru că este foarte greu să mai dau jos apoi. Merg și la sala de sport, sunt norocoasă pentru că este foarte aproape de mine. Fac câte 2 ore de mișcare pe zi. Merg la o sală foarte frumoasă care îți oferă multe opțiuni, de la pillates, la flexibility, posturală și multe altele, plus alte cursuri interesante de care sunt foarte încântată”, a mai pus Ramona Bădescu pentru aceeași sursă.

Ramona Bădescu rememorează cu drag vremea în care visa că va deveni mamă. La patru ani de la nașterea fiului ei, vedeta este profund recunoscătoare pentru că s-a împlinit nu doar cea mai mare dorință a ei, ci și a partenerului său, Fabio Cali.

„Nu mai speram, nu mai credeam (…) Este un miracol dăruit din cer și este emoționant, pentru că eu cred că acest miracol a fost dăruit de Maria, pentru că întotdeauna m-a ținut în brațele ei când eram în momente mai grele, mai delicate și ea ca Mamă a tuturor a înțeles dorința mea de a fi mamă. Mi-a trimis acest miracol, care, între timp, a făcut patru anișori. Patru ani m-am dedicat lui, i-am dat exclusivitate', a declarat Ramona Bădescu pentru Antena Stars, potrivit Spynews.

Citește și:
Tom Cruise, apariție rară alături de copiii pe care îi împarte cu Nicole Kidman. Prima fotografie a celor trei după 15 ani

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people