Ramona Bădescu, protagonistă într-un nou film românesc, filmat în Italia: „Un alt vis al meu care s-a îndeplinit”

Ramona Bădescu a dezvăluit detalii inedite despre noul film românesc pe care îl filmează în Italia.

Ramona Bădescu, protagonistă într-un nou film românesc, filmat în Italia: "Un alt vis al meu care s-a îndeplinit"

Ramona Bădescu se bucură intens de proiectele pe care le desfășoară în prezent. Recent întoarsă din Italia, unde joacă într-un film românesc, vedeta simte o profundă mândrie pentru această realizare.

Ramona Bădescu joacă într-un film românesc în Italia

În timpul unui interviu acordat pentru Antena Stars, actrița a făcut o remarcă interesantă despre evoluția sa profesională și despre transformările semnificative observate în domeniul cinematografiei, reflectând asupra impactului tehnologizării.

„Sacrificiul, dorința câteodată, de a avea, îți dau acea putere de a merge înainte, îți dau puterea să îți dorești. Lipsa te face să visezi, să mai vrei ceva. Când ai totul, când ai totul ușor nu te face nici măcar să mulțumești că ai. Sunt încântată că acum lucrez la Napoli și la Capri pentru un film românesc, e un alt vis al meu care s-a îndeplinit. ‘Egregora: Comoara pierdută’, un serial extraordinar de frumos, în care este vorba despre daci, romani, un serial istoric”, a povestit Ramona Bădescu la Antena Stars, potrivit Spynews.

Ramona Bădescu își recunoaște în mod deschis natura sa de mare visătoare. Cu o mulțime de vise pe care dorește să le transforme în realitate, se bucură de fiecare etapă a acestui proces. Odată cu trecerea timpului, a învățat să își focalizeze dorințele spre cele mai esențiale și să reducă numărul acestora, priorizând calitatea satisfacției pe care o aduc.

„Tot timpul, în fiecare zi, încerc să mai și realizez ce visez. Visez cu ochii deschiși. Sunt Săgetatoare, am multe visuri și alerg să le îndeplinesc. Am învățat să fac mai puține visuri, dar mai concrete și mai importante. că asta înseamnă experiența vârstei”, a adăugat actrița.

Actrița, despre noua tehnologie în industria de film

Ramona Bădescu rememorează modul în care erau realizate filmele în primele etape ale carierei sale, putând compara acele vremuri cu tehnologia actuală. Ea evidențiază transformările majore în procesul de producție, notând că în trecut, tăierea și lipirea benzii erau necesare pentru corectarea greșelilor, în timp ce în prezent totul este mult mai simplu.

Deși tehnologia a evoluat și producțiile sunt acum mult mai rapide, Ramona Bădescu observă că unele aspecte au devenit artificiale și că munca nu mai este percepută în aceeași manieră ca în trecut.

„Țin minte când eram mai tânără, la 20 de ani, când greșeam ceva, tăiau banda, o lipeau, vechile modalități. Acum e totul atât de simplu cu inteligența artificială, atât fake, nimic real, nimic muncit, eu mulțumesc că m-am născut în societatea de ieri”, a mai spus Ramona Bădescu.

Ramona Bădescu a dezvăluit secretul siluetei sale de invidiat la vârsta de 55 de ani. Actrița, mama unui băiat de patru ani și jumătate, a reușit să își mențină aceeași greutate de mulți ani, iar fanii vor să afle ce obiceiuri are pentru a se menține în formă.

„Secretul este să nu faci excese și să fii constant în ceea ce mănânci, puțin, des și mai ales pentru ca organismul să funcționeze bine după o vârstă este fundamental să bei multă apă să îți hidratezi organele și pielea. Urăsc să văd pielea de șarpe pe picioare, adică să fie uscată, după duș îmi pun ulei de migdale pe corp, aștept să se usuce puțin și apoi îmi pun halatul pe mine, să am pielea luminoasă, hrănită, hidratată”, a declarat Ramona Bădescu pentru click.ro.

Citește și:
Festivalul de la Cannes 2024: cele mai spectaculoase ținute din prima zi pe covorul roșu

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people