Ramona Bădescu, mărturisiri despre schimbările din viața ei după ce a devenit mamă: „M-am dedicat lui”

Ramona Bădescu a vorbit despre cum i s-a schimbat viața de când l-a născut pe fiul ei.

Ramona Bădescu, mărturisiri despre schimbările din viața ei după ce a devenit mamă: "M-am dedicat lui"

Ramona Bădescu a devenit mamă într-un moment în care nu se aștepta, motiv pentru care consideră venirea pe lume a fiului său un eveniment miraculos. De la acea vreme, vedeta și-a concentrat eforturile asupra îngrijirii sale pentru micuț, punându-și temporar unele proiecte în așteptare.

Ramona Bădescu a vorbit despre cum i s-a schimbat viața de când are un copil

Ramona Bădescu rememorează cu drag vremea în care visa că va deveni mamă. La patru ani de la nașterea fiului ei, vedeta este profund recunoscătoare lui Dumnezeu pentru că s-a împlinit nu doar cea mai mare dorință a ei, ci și a partenerului său italian.

„Nu mai speram, nu mai credeam (…) Este un miracol dăruit din cer și este emoționant, pentru că eu cred că acest miracol a fost dăruit de Maria, pentru că întotdeauna m-a ținut în brațele ei când eram în momente mai grele, mai delicate și ea ca Mamă a tuturor a înțeles dorința mea de a fi mamă. Mi-a trimis acest miracol, care, între timp, a făcut patru anișori. Patru ani m-am dedicat lui, i-am dat exclusivitate”, a declarat Ramona Bădescu pentru Antena Stars, potrivit Spynews.

Cu toate că s-a întors recent în România, mai ales pentru a finaliza detaliile legate de viitoarele proiecte, Ramona Bădescu menționează că își crește fiul în Italia. Micuțul a fost înscris la o grădiniță acolo, iar în perioada sărbătorilor de Crăciun, vedeta și partenerul ei intenționează să petreacă atât în România, cât și în Italia. Ba mai mult, actrița a precizat că încearcă să îli facă mai puține planuri și să trăiască fiecare zi așa cum îi este dată.

„Crește în Italia, normal, tatăl fiind italian. Facem un pic jumi-juma și în creșterea lui, dar mai ales grădinița o face în Italia, iar de sărbători, poate ne împărțim. Un pic Crăciunul aici, un pic Crăciunul acolo. Am învățat să trăiesc zi cu zi ceea ce Dumnezeu îmi dă, să nu îmi mai fac planuri, pentru că dacă se întâmplă ceva, rămân dezamăgită, așa că, vreau să trăiesc cu emoție zi cu zi”, a completat vedeta pentru Antena Stars.

Fiul vedetei a împlinit recent 4 ani

Ramona Bădescu formează din 2017 un cuplu alături de Fabio Cali, un om de afaceri de origine italiană. Cei doi sunt logodiți și au împreună și un băiat, pe nume Ignazio, care a venit pe lume în luna septembrie a anului 2019.

Ramona Bădescu este una dintre vedetele care a păstrat discreția în ceea ce privește viața personală. Actrița locuiește de mai bine de 30 de ani în Italia și trăiește o poveste de dragoste cu Fabio Cali. Vedeta se bucură de fiecare moment pe care îl petrece alături de fiul ei. Pe 17 septembrie, Ignazio a împlinit patru ani, iar Ramona Bădescu a transmis cu această ocazie un mesaj înduioșător.

Actrița a ales să îl sărbătorească pe fiul ei, Ignazio, în Italia. Cel mic a fost vizitat de bunică, care i-a adus mai multe jucării. Până acum, vedeta nu a făcut publice imagini în care să se vadă chipul băiatului ei și dorește în continuare să îi protejeze intimitatea.

Citește și:
Victor Vrînceanu, dezvăluiri despre condițiile pe care i le-a impus Andreea Antonescu, fosta lui iubită, cu care are o fetiță: „Accept să îi dau suma pe care a cerut-o”

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people