Rami Malek și Emma Corrin formează cel mai nou cuplu de la Hollywood

Rami Malek și Emma Corrin au fost surprinși în ipostaze tandre în Marea Britanie.

Rami Malek și Emma Corrin formează cel mai nou cuplu de la Hollywood

Rami Malek și Emma Corrin au fost surprinși zilele trecute în ipostaze tandre. Cei doi actori au fost fotografiați de paparazzi The Sun în timp ce luau prânzul împreună la restaurantul Buoy and Oyster din Margate, Kent.

Câștigătorul premiului Oscar, în vârstă de 42 de ani, și actrița din The Crown, în vârstă de 27 de ani, nu s-au ferit să își arate dragostea în public, fiind văzuți sărutându-se și bucurându-se de momentele petrecute împreună.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Erau foarte pasionali și se uitau unul în ochii celuilalt. S-au sărutat și nu părea să le pese cine îi putea vedea”, a declarat o sursă pentru The Sun. „Rami și Emma păreau complet îndrăgostiți unul de celălalt și nu acordau atenție altcuiva”, a mai adăugat persoană care i-a văzut împreună pe cei doi actori.

Malek și Corrin au fost văzuți pentru prima oară împreună în luna iulie, când au mers la concertul lui Bruce Springsteen din Londra. Ieșirea celor doi a avut loc la puțin timp după ce Ramy și Lucy Boynton au decis să pună capăt relației lor, care dura de cinci ani de zile.

Rami și Lucy s-au întâlnit la filmări, pe platoul „Bohemian Rhapsody”, impresionantul film biografic lansat în 2018. Rami Malek l-a jucat pe Freddie Mercury, solistul trupei Queen. Actorul a câștigat un premiu Oscar și unul Bafta pentru interpretarea sa, iar Bohemian Rhapsody este considerat a fi cel mai bun film biografic din toate timpurile, cu încasări de peste 900 de milioane de dolari. În film, Lucy a jucat-o pe Mary Austin, logodnica lui Freddie, în tinerețea acestuia, și tovarășă de-a lungul vieții lui.

Rami a confirmat relația cu Lucy abia în 2019, la Gala Premiilor de Film din cadrul Festivalului Internațional de Film din Palm Springs. În discursul lui de acceptare a premiului pentru Breakthrough Performance, Rami a spus: „Mulțumesc, Lucy Boynton. Ai fost aliata mea, confidenta mea, ești dragostea mea. Te apreciez atât de mult.”

Citește și:
Natalie Portman și Benjamin Millepied se despart după 11 ani de căsnicie

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Mai multe din video