Raluka, imagini inedite de pe plajele din Hawaii și Mexic. Cine a însoțit-o pe artistă în vacanță

Raluka a postat imagini inedite din vacanța sa de vis din Mexic.

Raluka, imagini inedite de pe plajele din Hawaii și Mexic. Cine a însoțit-o pe artistă în vacanță

Raluka a avut un început de an excelent. După o perioadă plină de activități, artista a ales să se relaxeze într-o vacanță îndepărtată, fiind însoțită de iubitul ei, pe care până acum nu l-a dezvăluit publicului. În timpul aventurii lor în locuri exotice precum Hawaii și Tulum, cântăreața a împărtășit câteva fotografii cu partenerul ei.

Raluka, vacanță inedită în Mexic

Pentru trei săptămâni, Raluka a explorat insulele din Hawaii. A petrecut zile întregi pe plaje cu nisip fin și ape cristaline, dar a descoperit și zonele înconjurătoare. Artista a închiriat un vehicul de teren, bucurându-se de plimbări alături de iubitul ei și admirând vegetația luxuriantă a statului american.

„N-am fost niciodată mai fericită”, a mărturisit ea în descrierea unui videoclip pe Instagram, în care se plimba pe plajă sub ploaie. 

Raluka a împărtășit cu generozitate cu fanii ei câteva fotografii în care apare strălucitoare și relaxată, purtând costum de baie. Artista a primit numeroase comentarii admirative legate de silueta și corpul ei bine tonifiat, mulți dintre urmăritori afirmând că este personificarea perfecțiunii. După vizita în Hawaii, Raluka a făcut o escală într-o stațiune din Mexic, unde partenerul ei ar deține un resort.

Cu cine a plecat artista în vacanță

Cu această ocazie a avut o altă premieră, dincolo de destinația aleasă. Raluka publicat două fotografii alături de partenerul ei. Deși nu i-a dezvăluit chipul și nici nu a apărut în cadre romantice cu el, Raluka a dorit să arate cine este bărbatul cu care călătorește în jurul lumii. De obicei artista rămâne rezervată în a împărtăși detalii despre viața sa personală.

sursa: Instagram
sursa: Instagram

Între timp, artista s-a întors acasă, unde o așteaptă numeroase proiecte.

„Nu reușesc să mă înțeleg (cu bărbații mai tineri-n.r.). Mie îmi trebuie mult mai în vârstă, întotdeauna am tins către cei care mai în vârstă cu mult decât mine. Reușim să ne înțelegem altfel, cumva ei reușesc să mă înțeleagă pe mine mai bine. Nu e ușor cu mine, credeți-mă. 20 de ani e cea mai mare diferență (pe care a avut-o într-o relație-n.r.) și funcționează în continuare”, spunea Raluka, în urmă cu câteva luni, în studioul PROFM.

Potrivit surselor cancan.ro, inima cântăreței a fost cucerită de Guy Kouris, un om de afaceri israelian pe care l-a întâlnit în timpul unei vacanțe în Mexic. Kouris deține un resort într-o zonă exclusivistă din Mexic. 

Cântăreața a vorbit despre viața amoroasă

În urmă cu ceva timp, Raluka a fost invitată în Podcastul lui Damian DraghiciCu ocazia asta, cântăreața, deși este recunoscută pentru faptul că e rezervată în ceea ce privește viața amoroasă și că nu-și expune relațiile, a luat prin surprindere pe toată lumea cu declarațiile pe care le-a făcut.

„Mă îndrăgostesc foarte repede de omul potrivit, câteodată și de omul nepotrivit. (…) Bărbatul ideal trebuie fie om bun. (…) Sunt cel mai fericit om de pe pământ atunci când sunt îndrăgostită. E cel mai frumos sentiment din lume, cel puțin eu așa cred. (…) Da, îmi doresc copii. Îmi plac copiii de înnebunesc și chiar încerc să petrec foarte mult timp cu nepoțeii mei”, a povestit Raluka. 

De asemenea, pe lângă faptul că a mărturisit că își dorește să devină mamă, în același podcast Raluka a mai făcut o confesiune, tot legată de viața ei personală. Cântăreața a recunoscut că a înșelat până acum.

„Da, am înșelat. Și nu știu de ce am impresia că o să mai înșel așa în viața mea”, a adăugat Raluka în Podcastul lui Damian Drăghici.

Citește și:
Kanye West, reacție violentă după ce un fotograf l-a întrebat dacă Bianca Censori are putere de decizie în relația lor

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people