Raluka, dezvăluiri inedite despre relația cu partenerul ei de cuplu: „Abia așteptam”

Raluka a vorbit deschis despre partenerul ei.

Raluka se numără printre artistele apreciate din industria muzicală românească. Artista își ține la curent fanii cu proiectele profesionale în care e implicată și cu noutățile din cariera muzicală. În ceea ce privește viața personală, cântăreața a preferat să fie discretă. 

Recent, Raluka a dezvăluit că a făcut un pas extrem de important în viața ei amoroasă. Ea și iubitul ei au decis să se mute împreună. Partenerul artistei ar fi Guy Kouris, ar fi cu 20 de ani mai mare decât ea și ar avea un resort de lux în MexicDe asemenea, acesta ar fi divorțat și ar avea și patru copii. Până în prezent, vedeta nu a făcut declarații despre identitatea partenerului ei de viață. 

„Nu suntem la distanță, pentru că el s-a mutat în România. Stăm împreună chiar!”, a declarat Raluka pentru Playtech Știri

Raluka, detalii inedite despre relația cu partenerul său

Artista a dezvăluit în cadrul unui interviu recent că partenerul ei este în spatele fotografiilor reușite pe care le postează pe social media. Raluka a susținut că iubitul ei îi face doar câteva poze și nu este dispus să piardă foarte mult timp pe ședințele foto. Cu toate acestea, este foarte fericită de relația pe care o are.

„Vrei să-ți zic cum face?! Îmi face patru poze și dacă-mi plac, bine, dacă nu, iarăși bine. Nu prea am variante. Adică îi văd grimasa și am înghețat. Am și eu un naș, ce vrei?! Mi-a pus și mie cineva capac în viața asta. (…) Eu abia așteptam, chiar dacă nu mă așteptam. M-am rugat Domnului în fiecare noapte să primesc acest bărbat și l-am primit.”, a spus Raluka pentru Cancan.ro

Întrebată dacă se vede în fața altarului, Raluka a declarat că nu ține neapărat să se căsătorească. Totuși, dacă va exista o nuntă cu partenerul ei, aceasta va fi cât se poate de intimă și de restrânsă.

„Nu vreau să fac nuntă. Nu e pentru mine, nu e genul meu. Dacă va fi vreodată ceva, va fi ceva restrâns între mine și prietenii mei foarte apropiați și familie, strict. Dar nu căsătoria aia clasică, nu! Va fi o ceremonie doar pentru noi.”, a declarat artista.

În urmă cu ceva timp, Raluka a fost invitată în Podcastul lui Damian Draghici. Cu ocazia asta, cântăreața, deși este recunoscută pentru faptul că e rezervată în ceea ce privește viața amoroasă și că nu-și expune relațiile, a luat prin surprindere pe toată lumea cu declarațiile pe care le-a făcut.

„Mă îndrăgostesc foarte repede de omul potrivit, câteodată și de omul nepotrivit. (…) Bărbatul ideal trebuie fie om bun. (…) Sunt cel mai fericit om de pe pământ atunci când sunt îndrăgostită. E cel mai frumos sentiment din lume, cel puțin eu așa cred. (…) Da, îmi doresc copii. Îmi plac copiii de înnebunesc și chiar încerc să petrec foarte mult timp cu nepoțeii mei”, a povestit Raluka. 

Foto: Instagram

Citește și:
Dana Rogoz, dezvăluiri inedite despre copiii săi. La ce trucuri apelează actrița atunci când pleacă în vacanță: „Sunt niște scheme care funcționează'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people