Raluka, dezvăluiri inedite despre dorința de a deveni mamă: „Destul de curând”

Raluka a vorbit deschis și sincer despre dorința de a deveni mamă.

Raluka, dezvăluiri inedite despre dorința de a deveni mamă: "Destul de curând"

Raluka este una dintre artistele foarte apreciate din industria muzicală românească. Ea își ține la curent fanii despre proiectele profesionale în care este implicată și despre noutățile din carieră. În ceea ce privește viața personală, cântăreața a ales să rămână discretă, însă se bucură din plin de relația cu iubitul ei.

Raluka și iubitul ei s-au mutat împreună

Artista a ales să rămână discretă în ceea ce privește viața ei personală, în special când vine vorba de relațiile sale amoroase. Cu toate acestea, Raluka are parte din plin de iubire, iar recent s-a mutat alături de iubitul ei. Partenerul artistei ar fi Guy Kouris, ar fi cu 20 de ani mai mare decât ea și ar avea un resort de lux în Mexic. De asemenea, acesta ar fi divorțat și ar avea și patru copii. Până în prezent, vedeta nu a făcut declarații despre identitatea partenerului ei de viață. 

„Nu suntem la distanță, pentru că el s-a mutat în România. Stăm împreună chiar!”, a declarat Raluka pentru Playtech Știri.

„Dacă te referi la însurătoare și măritiș, nu este stilul meu. Nu am de gând să mă mărit nu cu el, nu am de gând să mă mărit. Nu m-am visat niciodată mireasă. E visul fetelor, dar nu al meu.”

Ce spune artista despre dorința de a deveni mamă

Într-un interviu pentru cancan.ro, Raluka a vorbit deschis despre dorința de a fi mamă. Deși a declarat anterior că nu își dorește să se căsătorească și nu s-a visat niciodată în ipostaza de mireasă, cântăreața își dorește foarte mult să își întemeieze o familie. Ba mai mult, artista s-a lăsat inspirată și de buna ei prietenă, Ana Baniciu, care urmează să nască în curând.

Vedeta a menționat că a acumulat câteva kilograme în plus în ultima perioadă, motiv pentru care uneori simte nevoie să își „mascheze burtica”, în funcție de ținutele pe care le poartă. Cu toate acestea, Raluka a clarificat faptul că nu este vorba despre o sarcină, însă are în vedere acest lucru pe viitor.

„Tocmai ți-am zis că m-am îngrășat. ‘Acolo’ (n.r. sarcină) e Ana, e momentul ei, trebuie să am grijă de ea cât pot, mai am timp. Anul viitor sau celălalt! (…)  Și vreau și o să se întâmple destul de curând, dar încă mai am puțină treabă”, a spus vedeta pentru CANCAN.

Întrebată câți copii vrea, Raluka a precizat că și-ar dori prima oară să aibă un băiat, ca mai apoi, la scurt timp, să nască și o fetiță. Unul dintre motive ar ține de perioada de depresie postnatală, cu care nu vrea să se confrunte o vreme îndelungată.

„Cred că o să am băiat prima dată și apoi fetiță. Vreau doi copii unu după altul, ca să mă lupt câțiva ani cu treaba asta și apoi să scap și de depresie și de tot. Glumesc, sper să nu am aceste probleme.”, a mai declarat artista pentru sursa menționată.

Citește și:
Paris Hilton a dezvăluit noi imagini adorabile cu fiul ei, Phoenix. Cum a sărbătorit vedeta Paștele Catolic

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people