Raluca Moianu, dezvăluiri surprinzătoare despre sarcina fiicei sale, Mara. Ce o rugase pe aceasta: „Să termine și ea facultatea”

Raluca Moianu a vorbit deschis despre sarcina fiicei sale, Mara, și diferența de vârstă dintre ea și soțul ei.

Raluca Moianu, dezvăluiri surprinzătoare despre sarcina fiicei sale, Mara. Ce o rugase pe aceasta: "Să termine și ea facultatea"

Raluca Moianu trăiește momente de bucurie intensă, după ce fiica sa, Mara Ilinca Ancuța, s-a căsătorit civil cu avocatul Virgil Boglea. Evenimentul a fost marcat și de o veste surprinzătoare, cuplul anunțând că urmează să devină părinți pentru prima dată, aducând emoție și surpriză în rândul invitaților, inclusiv pentru mama miresei.

Povestea de dragoste dintre Mara și Virgil a început în urmă cu un an, când s-au cunoscut prin prieteni comuni. La scurt timp, Virgil, care are o carieră de peste un deceniu în avocatură, a făcut pasul decisiv și a cerut-o de soție. Deși între cei doi există o diferență de vârstă de 13 ani, acest aspect nu a fost un obstacol, iar relația lor a evoluat rapid.

Raluca Moianu, detalii despre vestea că va deveni bunică

Mara, care încă își continuă studiile la Facultatea de Drept, a fost sfătuită de mama ei să aibă răbdare cu planurile de a deveni părinte, cel puțin până la finalizarea facultății. Însă, cuplul a decis să își urmeze inima și să își întemeieze familia mai devreme decât se așteptau cei din jur. Raluca Moianu a declarat într-un interviu că, deși se aștepta ca fiica ei să își formeze o familie, vestea sarcinii a fost o surpriză plăcută, mai ales că legătura dintre Mara și Virgil s-a dovedit puternică încă de la început.

„Eu mă așteptam, recunosc că mă așteptam, dar nu mă așteptam chiar așa repede. Atunci când mi l-a prezentat pe Virgil m-am gândit că e băiat serios așa și că aici o să fie o treabă foarte serioasă, dar nu m-am gândit că se întâmplă așa repede și oricum nu m-am gândit la povestea cu copilul că o să vină atât de repede. Mai ales că după ce a cerut-o eu le-am zis: ‘Eu nu am nimic împotrivă, vreau să fiți fericiți, eu mă bucur pentru voi, dar rugămintea mea e să nu faceți copil foarte repede, să termine și ea facultatea’. În capul meu era un șablon, era modelul ăla că trebuie să termini facultatea, să intri în Barou ori în Camera Notarilor și după aceea vin copiii. Ei nu! Fiica mea a hotărât altfel!”, a declarat Raluca Moianu în direct la Pro TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Ce crede vedeta despre diferența de vârstă dintre cei doi

Raluca Moianu s-a adaptat rapid la ideea că va deveni bunică de băiat. În legătură cu diferența de vârstă de 13 ani dintre Mara și soțul ei, Virgil Boglea, Raluca a declarat că nu consideră vârsta ca un obstacol. Ea a subliniat că are un exemplu similar chiar în propria familie, menționând că părinții ei au avut o diferență de vârstă de 12 ani, ceea ce a demonstrat că astfel de diferențe nu afectează armonia într-un cuplu.

„În iunie, când a cerut-o de nevasta, m-au anunțat că se căsătoresc în septembrie. Eu am zis atunci că până în septembrie mai e o grămadă de timp. A fost frumos! Sunt tineri, sunt entuziaști, sunt frumoși, e bucuria aia pură. Diferența între părinții mei era de 12 ani și au fost căsătoriți toată viața și nu cred în diferențe. Eu cred că fiecare om e cu soarta lui, e foarte important ca oamenii să se înțeleagă, dacă ei se iubesc, crezi că are vreo importanță dacă sunt 2, 10, 15 ani! Și un copil vine cu multă bucurie în orice familie! Așa că abia îl aștept! Eu le-am zis că o să fie băiat, că așa simțeam, și da, o să fie băiat. Cred că la sfârșit de martie (n.r. – atunci naște fiica Mara). Da, bunica Raluca!”, a mai zis Raluca Moianu.

Într-un interviu acordat pentru viva.ro, Raluca Moianu a împărtășit emoțiile legate de acest moment special din viața fiicei sale. Aceasta a dezvăluit că fiica ei a fost cerută în căsătorie în luna iunie, iar ulterior au aflat că vor deveni și părinți.

„Nu cred că există un timp pentru ceva, cred că se întâmplă când vrea Dumnezeu. Dar, da, s-au hotărât repede. El a cerut-o în iunie, atunci s-au gândit, probabil, că vor face nunta în septembrie. După aceea, au aflat că vor fi părinți, și uite așa…”, a declarat Raluca Moianu.

Citește și:
Cum arată acum Maia, fiica lui Teo Trandafir. Are 19 ani și a surprins cu cele mai recente imagini

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people