Raluca Bădulescu și iubitul ei, declarații inedite despre relația lor: „Sunt și eu puțin încăpățânată, dar puțin față de el”

Raluca Bădulescu și iubitul ei au fost invitați împreună în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

Raluca Bădulescu și iubitul ei, declarații inedite despre relația lor: "Sunt și eu puțin încăpățânată, dar puțin față de el"

Raluca Bădulescu a surprins pe toată lumea în vara anului trecut atunci când a anunțat că ea și soțul ei au luat decizia de a merge pe drumuri separate, dar și cu dezvăluirea că are un nou partener.

Vedeta se pare că și-a regăsit fericirea în brațele lui Rareș, un medic cu 20 de ani mai tânăr decât ea, de care s-a îndrăgostit rapid. Recent, Raluca declara că se află într-o altă etapă a vieții sale și a recunoscut că iubește din nou și acest lucru se putea observa și din fotografiile pe care le-a postat pe conturile de socializare și în care apărea alături de partener.

Raluca Bădulescu și iubitul ei au fost invitați împreună în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D și au vorbit deschis despre relația lor. Vedeta, care face parte din juriul „Bravo, ai stil!', spune că iubitul ei este mai încăpățânat decât ea.

„Eu sunt mic copil… Trebuie să mă ascund după un copac ca să pot să îi spun o idee. Sunt și eu puțin încăpățânată, dar puțin față de el”, a declarat Raluca Bădulescu.

Poate părea surprinzător, dar Raluca Bădulescu a mărturisit că, atunci când apar discuții în contradictoriu, ea este cea care cedează prima.

„Cu mine n-ai cum… trebuie să cedezi”, a spus Rareș Grigore într-un emisiunea lui Teo Trandafir. „Cedez aparent, dar mă reîntorc”, a mărturisit și Raluca.

Iubitul Ralucăi Bădulescu a mărturisit că este foarte răsfățat de către partenera lui de cuplu și să acest lucru i se pare foarte normal.

„Și eu o răsfăț pe ea foarte mult, dar mi se pare normal să fiu eu mai răsfățat.”, a declarat Rareș Grigore.

Jurata de la Bravo, ai stil, a vorbit într-un alt interviu recent și despre diferența de vârstă de 20 de ani dintre ea și partenerul ei.

„Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, suntem împreună de aproape un an, iar viața privată așa ar trebui să rămână. Lucrurile care te fac fericit și cele care sunt personale prefer să le țin pentru mine. Suntem împreună și lucrurile merg foarte bine. Eu și Rareș avem foarte multe lucruri în comun, iar vârsta este doar un număr”, a declarat Raluca Bădulescu în interviul acordat publicației VIVA!.

Raluca Bădulescu a mărturisit că relația ei cu cei doi foști soți, Florin Stamin și Vali Pungă, este una excelentă, lucru rar întâlnit în peisajul monden autohton.

„Suntem o mare familie, ne vedem și vorbim foarte des, aproape zilnic. Florin este tatăl lui Alex, Vali (n. red. tatăl biologic) este tatăl lui Alex, ne înțelegem extraordinar de bine, suntem „together forever… Ne înțelegem foarte bine. Sunt sigură că lucrurile acestea pot părea ca din filme, dar este o realitate, cea pe care o trăiesc eu. Îi mulțumesc Lui Dumnezeu că mi-a dat oameni alături de care mă pot bucura din plin de viață, fericită. Nici nu ar fi putut fi altfel, cred că în viață te înconjori de energie și de oameni optimiști. Sunt binecuvântată de Dumnezeu”, a mai declarat vedeta în același interviu.

Citește și:
Ce a dezvăluit abia acum Andreea Antonescu despre ziua în care a adus-o pe lume pe micuța Venice Victoria

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people