Raluca Bădulescu își scoate hainele la vânzare. Câte perechi de pantofi are vedeta în dressing: „Am dat foarte multe”

Raluca Bădulescu a oferit detalii inedite despre motivul pentru care și-a scos hainele la vânzare.

Raluca Bădulescu își scoate hainele la vânzare. Câte perechi de pantofi are vedeta în dressing: "Am dat foarte multe"

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite femei din showbiz-ul românesc. De fiecare dată când apare, jurata de la „Bravo, ai stil!” se remarcă prin ținutele alese, reușind mereu să atragă atenția. Vedeta a acordat un interviu despre garderoba sa, dezvăluind că, de multe ori, preferă să doneze sau să vândă hainele sale.

Raluca Bădulescu a dezvăluit câte perechi de pantofi deține

Raluca Bădulescu adoră să se evidențieze prin ținute spectaculoase. Vedeta investește cel mai des în haine, încălțăminte și accesorii, recunoscând că shopping-ul este o pasiune pentru ea. De-a lungul timpului, a adunat peste 200 de perechi de pantofi și numeroase ținute și accesorii. Având un dressing plin, Raluca preferă să doneze sau să vândă din hainele pe care nu le mai poartă și să fac loc unor piese noi.

„Nu am numărat niciodată câte perechi de pantofi am. Am făcut cu Andreea Mantea acum mult timp un interviu cu dressing-ul meu. Cred că sunt peste 200 de perechi, dar asta nu înseamnă că îi și port. Oricum, am dat foarte multe perechi, am și donat, am și vândut. Am niște prietene foarte bune care au un magazin resale, toate se dau la un preț modest, 50 de lei, și le dau fetelor de acolo. Dacă prind și eu la magazinele vintage haine mișto și mie îmi convine să le prind la un preț bun. Ce dai, aia primești!”, a declarat Raluca Bădulescu pentru playtech.ro.

Raluca Bădulescu stă cu chirie într-un apartament din zona de nord a Bucureștiului, mai exact în zona Pipera. Întrucât locuința sa este în renovare momentan, vedeta s-a mutat temporar. Pentru a clarifica speculațiile apărute în showbiz, Raluca Bădulescu a oferit detalii despre apartamentul pe care l-a închiriat recent.

„Eu plătesc chirie undeva în zona de Nord, dar eu tot timpul sunt cu geamantanul lângă mine. Mai mut, mai duc, mai aduc. Bine că s-a clarificat, în sfârșit! Situația e in felul următor, eu redecorez de vreo 7 luni de zile locuința mea. În general, în viață, mă mișc mai greu, iar renovarea asta presupune timp, iar eu acest timp nu prea îl am. Așa că, în fiecare săptămână, plec cu geamantanul după mine, mai mut, mai aduc și tot așa. Mi-a scris cineva în online că am 3 perechi de pantofi, dar atâția aveam acolo atunci.”, a mai spus vedeta.

Votează-ți aici favoriții la ELLE New Media Awards 2024 și câștigă super premii!

Cum a trecut vedeta peste comentariile răutăcioase

Raluca Bădulescu a trecut printr-o transformare fizică spectaculoasă în ultimii ani și este mândră de felul în care arată. Ea nu a ascuns niciodată faptul că până acum a apelat la diverse intervenții estetice. Vedeta a recurs la o operație de micșorare a stomacului pentru a reuși să slăbească inițial, însă apelează la câteva trucuri pentru a se asigura că nu va mai avea probleme cu kilogramele în plus. Jurata de la „Bravo, ai stil” a primit și o serie de păreri negative și comentarii răutăcioase la adresa aspectului ei fizic și a dezvăluit recent cum anume le face față. 

„Mă simt foarte bine în pielea mea, eram bine cu mine și când aveam peste 100 de kilograme și acum, când am aproape 50 de kilograme. Consider că fiecare om are dreptul să își spună părerea. Fiecare este liber să aibă o părere, trăim într-o societate liberă. Cred că, atâta timp cât ești bine cu tine, te iubești, este OK; restul lumii are dreptul la părere, însă la sfârșitul zilei important este să fii tu mulțumit cu tine. Să fii pe placul tuturor este, practic, imposibil”, a declarat Raluca Bădulescu pentru VIVA!

Citește și:
Sean ‘Diddy Combs, dat în judecată de o femeie care susține că a drogat-o și agresat-o sexual

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people