Raluca Bădulescu a dezvăluit motivul pentru care poartă peruci: „N-ar fi posibil cu părul meu natural”

Raluca Bădulescu a dezvăluit motivul pentru care alege să poarte peruci în ținutele sale.

Raluca Bădulescu a dezvăluit motivul pentru care poartă peruci: "N-ar fi posibil cu părul meu natural"

Raluca Bădulescu impresionează prin stilul său vestimentar care atrage atenția în mod incontestabil. Vedeta nu are nicio reținere în a-și arăta pasiunea pentru modă și dragostea sa pentru tot ce înseamnă styling. Jurata de la „Bravo, ai stil!” a făcut o serie de dezvăluiri inedite despre stilul său personal și motivele pentru care apelează la diverse trucuri.

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai apreciate personalități din lumea televiziunii. Este recunoscută pentru autenticitatea pe care o manifestă, pentru opinii directe și pentru personalitatea sa vibrantă. Ca jurată în emisiunea „Bravo, ai stil!„, ea surprinde cu ținutele sale excentrice, care adesea au stârnit discuții aprinse în rândul admiratorilor.

Raluca Bădulescu, despre motivul pentru care poartă peruci

Vedeta a dezvăluit că este o mare iubitoare a perucilor, iar acestea o ajută să se joace cu look-urile și să abordeze diferite tipuri de styling. Totodată, Raluca Bădulescu a declarat că este adepta schimbărilor radicale încă de când era o adolescentă, iar părul a fost tot timpul în centrul atenției.

„Sunt pasionată de peruci, sunt prima care a început să le poarte în mod constant în showbiz-ul autohon. Le găsesc absolut divine. Așa cum în exces îmi place să cumpăr haine, accesorii și să mănânc dulciuri, tot la fel de mult mi-a plăcut să mă vopsesc, chiar în exces. Mă vopsesc de la 14 ani, pun extensii de când au apărut și, deși părul meu arată foarte bine, perucile îmi permit schimbări de look foarte, foarte dese. Pot schimba rapid culoarea părului, lungimea lui, coafurile, ceea ce n-ar fi posibil cu părul meu natural. Perucile au, însă, un rol integrant în styling-urile pe care le fac.”, a declarat Raluca Bădulescu într-un interviu pentru VIVA!.

În ceea ce privește pasiunea pentru haine și cumpărături, Raluca Bădulescu a recunoscut că dressingul ei a depășit de mult timp capacitatea sa obișnuită. Ba mai mult, vedeta a glumit, spunând că acum a ajuns să locuiască, practic, într-un dressing, fiind înconjurată de foarte multe haine și accesorii.

„Dressingul meu a depășit granițele unui dressing normal, s-a extins în toată casa. Practic, locuiesc într-un dressing, pentru că am standere cu haine și în living, și în bucătărie. Fac cadou foarte des o bună parte dintre ținutele mele, fac retail, înlocuiesc hainele, tot timpul vin altele să le înlocuiască. Este pasiunea mea, iubesc hainele, le divinizez și am mare grijă de ele. Cele mai mari slăbiciuni sunt pantofii și jachetele din piele. Este casa plină de haine”, a mărturisit vedeta.

Raluca Bădulescu este cunoscută pentru faptul că își exprimă opiniile direct și sincer, motiv pentru care fanii au fost tot timpul curioși de sfaturile sale stilistice. Astfel, în cadrul aceluiași interviu, jurata de la „Bravo, ai stil!” a oferit câteva idei de piese vestimentare ce nu ar trebui să lipsească din garderoba femeilor.

„Să țină întotdeauna cont de personalitatea lor și de ceea ce le place să poarte. Să nu se ia după trenduri, după propunerile designerilor. Să urmărească ceea ce se întâmplă la nivel internațional din punct de vedere al fenomenului fashion, dar să preia din modă ceea ce simt că le-ar pune în valoare, că ar purta cu plăcere și le-ar aduce un plus de imagine. Să nu cadă pradă trendurilor trecătoare.

Să aibă în garderobă piesele esențiale care definesc stilul unei femei: o pereche de stiletto negri, little black dress, o cămașă albă de calitate, din poplin, o pereche de jeans care să flateze silueta, o haină de blană sau un palton de cașmir, t-shirts albe de calitate, o rochie-furou, o pereche de sandale perfecte, un clutch de seară, o geantă de zi. Sunt câteva piese esențiale care sunt baza unei garderobe și de la această bază pot jongla cu anumite trenduri. Pot adăuga jachete, pulovere în trend. Dar să ținem cont de personalitate.”, a mai spus Raluca Bădulescu.

Citește și:
Ce decizie au luat Cleopatra Stratan și Edward Sanda după ce s-au întors de la America Express

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people