Raluca Bădulescu, dezvăluiri neașteptate despre relația cu familia ei: „Nu există să le deranjăm când…”

Vedeta vorbește mereu deschis despre viața ei personală, însă au fost puține dățile în care a făcut dezvăluiri despre mama și sora ei.

Raluca Bădulescu, dezvăluiri neașteptate despre relația cu familia ei: "Nu există să le deranjăm când..."

Raluca Bădulescu are un stil vestimentar care nu poate fi trecut ușor cu vederea. Vedeta demonstrează cu fiecare apariție publică că este pasionată de modă și că adoră să experimenteze în această zonă.

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai îndrăgite prezențe de pe micile ecran. Publicul o apreciează pentru sinceritatea de care dă dovadă, pentru opiniile pe care și le exprimă într-un mod direct, dar și pentru personalitatea efervescentă. Jurata emisiunii „Bravo, ai stil!” impresionează cu ținutele ei excentrice, care de mai multe ori nu au fost ocolite și de discuții aprinse în rândul fanilor. Vedeta nu a fost afectată de părerile negative sau criticile primite pentru felul în care se îmbracă, iar uneori le-a răspuns, susținând că niciodată nu a vrut să pară un personaj în ținutele pe care le propune și că regăsește în stilul ei.

Vedeta vorbește mereu deschis despre viața ei personală, însă au fost puține dățile în care a făcut dezvăluiri despre mama și sora ei, cu care are o relație specială. Într-un interviu acordat recent, ea a vorbit despre regulile din familia ei, reguli mai puțin obișnuite.

Se pare că atât Raluca Bădulescu, cât și sora și mama ei, sunt pasionate de serialele turcești, astfel că pe durata difuzării acestora, nimeni nu are voie să le deranjeze.

„Eu cred că cu toții suntem fani ai telenovelelor turcești. În special la mine în familie, pe mama de exemplu sau pe sora mea nu există să le deranjăm când începe telenovela. Oricând în timpul zilei pot fi deranjate, dar când începe telenovela nu. Nu există, toate programele din casă se învârt în jurul telenovelelor turcești și a orelor de începere”, a declarat ea în interviul acordat Wowbiz.ro.

Jurata emisiunii „Bravo, ai stil!” a mărturisit că are și un personaj preferat, dar și că, acum mulți ani, urmărea cu mare plăcere telenovelele latine.

„Personajul meu preferat?! Voi fi previzibilă, Suleyman! Incredibil din toate punctele de vedere. Cred că este unul dintre bărbații cei mai apreciați și doriți de toată populația feminină de pe planetă așa că nu fac eu vreo diferență. Eu pe vremuri, când eram mai mică, acum 27 de ani, mă uitam la telenovele latine, cele care erau la modă pe vremea aceea. Telenovele turcești au persoane spectaculoase, au o acțiune hollywoodiană, au intrigi foarte bine puse la punct, actrițele sunt superbe, drama și trăirile sunt intense. Totul îmi place. Din toate punctele de vedere le ador”, a mai spus Raluca Bădulescu, la WOWnews.

Raluca Bădulescu, despre pasiunea pentru modă și stilul ei vestimentar

De mai multe ori, fanii au criticat-o pe Raluca Bădulescu pentru că are un stil vestimentar care poate fi considerat extravagant, că are un machiaj strident, că poartă peruci sau că are unghii lungi. Estetica pe care și-a construit-o de-a lungul anilor o definește în totalitate și arată mereu că se simte foarte bine în pielea ei. Vedeta a povestit recent despre alegerile pe care le face în ceea ce privește stilul ei vestimentar. 

„Îmi definesc stilul vestimentar ca o expresie a personalității mele vulcanice și a modului în care mă simt în pielea mea. Îmi place să port ținute feminine, sofisticate, dar mereu cu o notă de inovație și nonconformism. Așa cum am obișnuit publicul. De fiecare dată mizez pe eleganță, originalitate și bun gust, dar urmăresc și trendurile în materie de modă. Încerc mereu să mă asigur că piesele vestimentare se potrivesc perfect siluetei mele și aleg culori și imprimeuri care să mă avantajeze. Să fie specifice atât ocaziei, cât și să mă simt bine în pielea mea purtând acea ținută”, a spus Raluca Bădulescu pentru unica.ro.

Raluca Bădulescu urmărește mai multe lucruri atunci când își alcătuiește o ținută. Jurata de la „Bravo, ai stil!” consideră că, înainte de toate, încrederea este cea mai importantă.

„În primul rând, țin cont de armonia ansamblului și de modul în care fiecare piesă se potrivește cu celelalte. Apoi acord atenție detaliilor, deoarece acestea pot face diferența între un aspect bine realizat și unul mai neîngrijit, să zicem. De asemenea, analizez proporțiile și modul în care ținuta pune în valoare silueta persoanei. Nu în ultimul rând, țin cont de contextul în care este purtată ținuta. Și de mesajul pe care vrea să-l transmită persoana prin intermediul modului vestimentar. Dar, cel mai important, haina trebuie purtată, nu ea să te poarte pe tine. Important este să te simți bine în pielea ta, să fii sigur și să ai încredere maximă în tine atunci când alegi să porți o ținută vestimentară, să nu cauți validare în ochii celorlalți”, a mai declarat jurata show-ului „Bravo, ai stil!” pentru sursa citată. 

Citește și:
Ramona Olaru, confesiuni inedite despre fostele ei relații: „O făceau din gelozie…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people