Raluca Bădulescu, dezvăluiri inedite despre fiul ei, Alex, și partenera acestuia: „Dacă vede că vorbesc de el…”

Raluca Bădulescu a răspuns sincer întrebărilor referitoare la fiul ei, Alex.

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul autohton, care nu ezită niciodată să ofere detalii inedite atât din viața profesională, cât și personală. Recent, vedeta a vorbit deschis despre relația pe care o are cu fiul ei, Alex.

Raluca Bădulescu, reacție inedită privind relația cu fiul ei

Într-un interviu oferit pentru CANCAN.ro, Raluca Bădulescu a răspuns întrebărilor legate de fiul ei, rezultat din relația cu Vali Pungă. Jurata de la „Bravo, ai stil!” a avut o reacție surprinzătoare atunci când a fost întrebată dacă fiul ei și partenera lui se pregătesc de nuntă.

„Eu sunt la prima tinerețe, nu. Doar dacă o vrea băiatul, dar să-mi zică Raluca, atât”, a spus Raluca Bădulescu.

Cu toate acestea, vedeta a evitat să ofere mai multe detalii despre relația celor doi întrucât a primit „instrucțiuni” clare de la Alex.

„Este o întrebare personală și nu mă lasă el să vorbesc. Ce sunt eu cu viața privată, dar dacă vede că vorbesc de el, mă mai și ceartă, o dau în scandal în casă”, a declarat Raluca Bădulescu.

Ce spune vedeta despre căsătorie

Raluca Bădulescu a surprins pe toată lumea în vara anului 2022 atunci când a anunțat că ea și soțul ei au luat decizia de a merge pe drumuri separate, dar și cu dezvăluirea că are un nou partener. Vedeta se pare că și-a regăsit fericirea în brațele lui Rareș, un medic cu 20 de ani mai tânăr decât ea, de care s-a îndrăgostit rapid.

Raluca Bădulescu, cunoscută pentru pasiunea sa pentru modă și aparițiile elegante, își rezolvă dilemele vestimentare rapid cu ajutorul lui Cătălin Botezatu, care i-a creat și rochia de mireasă pentru prima sa nuntă. Dacă va ajunge din nou la altar cu iubitul său, Rareș Grigore, Botezatu va fi din nou responsabil pentru outfitul ei. Prietenia strânsă dintre Raluca și Cătălin, care sunt și rude, îi conferă vedetei încredere deplină în creațiile designerului.

Într-un interviu pentru Cancan.ro, Raluca Bădulescu a vorbit deschis despre prietenia dintre ea și Cătălin Botezatu, dar și cum va arăta rochia de mireasă, în cazul în care va ajunge, din nou, în fața altarului.

„Foarte des. Cred că nu există zi de la Dumnezeu fără măcar să vorbim, ca să nu zic de faptul că ne vedem foarte des. De fiecare dată când am o dilemă vestimentară și Dumnezeu știe că am, tot timpul apelez la el și îl întreb. Îi mai trimit poze de pe acasă, cu ținutele, îți place, cum merge aia cu aia, ți se pare că merge aia cu aia, dar cum arată locația respectivă unde mergem, dacă se potrivește ținuta respectivă. Da, îl întreb foarte des, foarte multe chestii.”

„Cea mai excentrică ținută a fost rochia pe care am purtat-o atunci când am fost mireasă. O rochie cusută cu fir de aur la care s-a lucrat 2 luni de zile, mi-am dorit enorm rochia aia de aur, că eu așa îi spun: rochie de aur! Am purtat-o când am fost mireasă, ținând cont că nu m-am măritat la 20 de ani, ci la 40, nu am avut rochie albă, am avut o rochie de aur. A fost, Doamne, atât de frumoasă! Aș fi vrut să trăiesc toată viața în rochia aceea îmbrăcată.”, a spus Raluca Bădulescu pentru cancan.ro.

Întrebată astfel dacă ar purta aceeași rochie pentru o viitoare căsătorie, Raluca Bădulescu nu a ezistat și a declarat că va apela la bunul ei prieten designer pentru a-i realiza ținuta. Cu toate că nu a spus „nu” posibilității de a se recăsători, vedeta TV a lăsat să se înțeleagă că nu are un plan concret acum.

„Îmi face regele meu alta! Doamne, am toate visele din lumea asta! Deci Botezatu dacă nu îmi face el toate visele de ținute din lumea asta, nu le mai face nimeni. Nu, o să-mi fac altceva, cu siguranță! Am o viziune, ceva cu pene multe, ceva gen Moulin Rouge, am eu un vis, știe el, Pisi al meu. (…) Dacă se va întâmpla, evident! Dacă se va întâmpla, nu știu, rochia să fie de la Botezatu, asta să ne dea Dumnezeu!”

Citește și:
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au împlinit trei ani de căsnicie. Mesajul postat de model: „Să mă scoți în oraș”

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people