Raluca Bădulescu, dezvăluiri inedite despre bărbații din viața ei: „Iubirea nu are vârstă”

Raluca Bădulescu a vorbit deschis despre relația cu bărbații din viața ei și trendurile în materie de modă și frumusețe.

Raluca Bădulescu, dezvăluiri inedite despre bărbații din viața ei: „Iubirea nu are vârstă”

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul autohton. Aceasta le-a cucerit inimile fanilor prin stilul excentric și atitudinea pozitivă, fiind tot timpul sinceră cu ceea ce gândește. Într-un interviu acordat pentru FANATIK.ro, jurata de la Bravo, ai stil! a oferit o serie de dezvăluiri legate de relațiile amoroase, dar și despre cum este privit stilul vestimentar în România.

Raluca Bădulescu, despre relația cu fostul ei soț și diferențele de vârstă în dragoste

Vedeta a trecut în ultima perioadă printr-o serie de schimbări semnificative în viața ei. Raluca Bădulescu și Florin Stamin au divorțat în urmă cu ceva timp, însă relația lor a rămas, în continuare, una de prietenie. Vedeta a adus tot timpul cuvinte de laudă la adresa fostului său partener, pe care îl consideră un bărbat extraordinar și iubitor.

„N-am urmărit tot ce a spus presa pe acest subiect, însă eu sper că se știe deja faptul că eu și Florin suntem cei mai buni prieteni, și avem o relație extraordinară, ceea ce poate fi confirmat de toți cunoscuții și de familiile noastre. Divorțul s-a produs de comun acord, dar în continuare ne leagă sentimente de prietenie și de respect reciproc.”, a declarat Raluca pentru sursa citată.

La ceva timp, Raluca Bădulescu i-a luat pe fani prin surprindere atunci când s-a afișat cu noul ei iubit, cu 20 de ani mai tânăr. Jurata de la Kanal D2 a precizat mereu că, pentru ea, iubirea nu are vârstă și nu este deranjată de diferența dintre ea și Rareș, medicul de care s-a îndrăgostit iremediabil.

„Iubirea chiar nu are vârstă. Avem vârsta pe care credem că o avem, cea pe care o simțim, cea la care ne raportăm, vârsta sufletească care este diferită de cea din buletin.”, a mai spus vedeta.

Sfatul juratei de la Bravo, ai stil! pentru generația tânără

Raluca este cunoscută pentru faptul că spune mereu lucrurilor pe nume și nu se sfiește să arate ce gândește. Raluca a declarat în repetate rânduri că se simte extraordinar în pielea ei, iar vârsta nu contează atunci când vine vorba de relații sau stil personal. Jurata de la Bravo, ai stil! și-a expus părerea referitor la trendurile din ziua de astăzi și preconcepțiile legate de fashion și beauty și a oferit un sfat prețios tinerilor.

„În fiecare an se promovează diferite tipologii corporale sau faciale care se pliază pe un anumit standard de frumusețe. Cred că societatea, dacă se raportează nu la hainele pe care le promovează o anumită casă de modă, ci la tipul de frumusețe pe care aceasta îl promovează, va fi într-o degringoladă totală. Mai ales cei din tânăra generație. Nu trebuie să cadă în capcana trendurilor de look pe care le promovează designerii și să înceapă să se gândească la te miri ce operații estetice sau să își creeze frustrări. Este bine de subliniat că acelea sunt doar niște campanii punctuale de promovare, viziuni pe care le au marii creatori de modă. Nu trebuie să ne ghidăm după tiparele de frumusețe pe care aceștia le promovează.„, a precizat jurata de la Kanal D2.

Citește și:
Pisica lui Karl Lagerfeld, Choupette, vedeta unui editorial de modă fabulos

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people