Raluca Bădulescu, dezvăluiri despre relația cu noul ei partener: „Este un tip absolutamente fantastic”

Raluca Bădulescu este foarte fericită alături de noul partener.

Raluca Bădulescu, dezvăluiri despre relația cu noul ei partener: "Este un tip absolutamente fantastic"

Raluca Bădulescu a surprins pe toată lumea când a anunțat că ea și soțul ei au luat decizia de a merge pe drumuri separate, dar și cu dezvăluirea că acum are un nou partener.

Vedeta se pare că și-a regăsit fericirea în brațele lui Rareș, un medic cu 20 de ani mai tânăr decât ea, de care s-a îndrăgostit rapid. Recent, Raluca a declarat că se află într-o altă etapă a vieții sale și a recunoscut că iubește din nou și acest lucru se poate observa și din fotografiile pe care le-a postat în ultima vreme pe social media și în care apare alături de partener.

Raluca Bădulescu a vorbit într-un interviu acordat recent despre relația cu Rareș, care are 26 de ani, și se declară foarte fericită alături de acesta.

„Sunt într-o perioadă foarte frumoasă, dar ce să spun mai mult de atât?… Eu am „48, going on 28″, haideți să revenim, 48 mergând pe 28! Când te lovește dragostea, te-a lovit!… O să vină ca un fulger și asta este!”, a povestit vedeta emisiunii Bravo, ai stil într-un interviu acordat cancan.ro.

Raluca a recunoscut că noua ei relație i-a readus fericirea, deși nu se aștepta ca să se îndrăgostrească atât de repede după ce a anunțat că divorțează.

„Când vreodată mi-am pierdut eu speranța, eu tot timpul am fost foarte bine, extraordinar de bine. Lucrurile se întâmplă pur și simplu. Eu cred în minuni, „in magic, i believe in love” și pur și simplu lucrurile se întâmplă! Eu nu cred în chestii pe care ți le propui, „acum mă duc să…”, sau „acum urmează să mă îndrăgostesc”. Eu cred că lucrurile trebuie să se întâmple firesc, întotdeauna trebuie să se întâmple firesc!”, a mai povestit ea.

În ceea ce îl privește pe noul ei partener, Raluca Bădulescu are numai cuvinte de laudă, dar a ținut să precizeze că acesta este medic anatomopatolog, nu estetician, așa cum a mai fost prezentat în presă.

„Nu mă bag peste deciziile lui, unu la mână, doi la mână, este medic anatomopatolog, nu estetician cum s-a mai vehiculat și nu mă bag peste deciziile lui! Este un tip absolutamente fantastic, care, din toate punctele de vedere, este „way beyond”, așa că oricum vrea el e perfect!”, a completat vedeta.

Citește și:
INNA și Deliric, video inedit pe rețelele de socializare. Cum au fost surprinși artiștii

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people