Raluca Bădulescu, dezvăluiri despre reacția fiului ei, după ce vedeta și-a făcut cont pe o platformă cu conținut pentru adulți: „Nu văd legătura”

Raluca Bădulescu a dezvăluit ce părere are fiul ei despre faptul că și-a deschis cont pe o platformă cu conținut pentru adulți.

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai îndrăgite prezențe de pe micile ecrane. Publicul o apreciază pentru sinceritatea de care dă dovadă, pentru opiniile pe care și le exprimă într-un mod direct, dar și pentru personalitatea efervescentă. Jurata emisiunii „Bravo, ai stil!” impresionează cu ținutele ei excentrice, care de mai multe ori nu au fost ocolite și de discuții aprinse în rândul fanilor. Vedeta nu a fost afectată de părerile negative sau criticile primite pentru felul în care se îmbracă, iar uneori le-a răspuns, susținând că niciodată nu a vrut să pară un personaj în ținutele pe care le propune și că se regăsește în stilul ei.

Cum a reacționat fiul Ralucăi Bădulescu

Anunțul că Raluca Bădulescu a ales să își facă un cont pe OnlyFans a surprins o parte din publicul său, deși cei care o cunosc bine nu au fost șocați. Fosta jurată de la „Bravo, ai stil!” este recunoscută pentru atitudinea ei îndrăzneață și lipsită de inhibiții.

Raluca Bădulescu a mărturisit că decizia de a-și crea un cont pe OnlyFans nu a fost un „act de curaj”, ci mai degrabă un pas natural în explorarea dorințelor și limitelor personale.

„Nu e vorba de curaj foarte mare, ci o altă metodă creativă de a te exprima. Depinde foarte mult de contentul pe care îl postezi, știi? Fiecare are o altă metodă de exprimare, la fel ca pe Instagram sau alte rețele de socializare. Depinde de ce vrei să exprimi. Este o altă latură a personalității mele, sunt lucruri care sunt ca o continuare firească a ținutelor pe care le purtam, în general, a discursului meu. Nu sunt chestii ieșite din comun. Fiecare om este liber să posteze pe orice fel de platformă orice fel de content vrea. Toți content-creatorii au un anumit specific”, a declarat Raluca Bădulescu pentru fanatik.ro.

Fiul Ralucăi Bădulescu a aflat despre alegerea mamei sale de a se alătura platformei OnlyFans și nu a fost deloc deranjat de această decizie.

„Evident că fiul meu e la fel de open-minded ca mine. Fiul meu are 22 de ani. Sinceră să fiu, nu văd legătura în niciun fel de context din partea nimănui, pentru că are 22 de ani. Aici nu vorbim, știi că am mai văzut discuția asta pe Instagram și am mai primit astfel de întrebări cărora nu le-am răspuns, că nu mă apuc acum eu să dau explicații pe rețelele de socializare. Suntem adulți cu toții”, a spus vedeta pentru sursa citată.

Artista dezvăluie motivul pentru care a luat această decizie

Raluca a dezvăluit că a avut de mult timp în minte ideea de a poza în lenjerie intimă. De asemenea, ea a menționat că și-ar fi dorit să apară în revista Playboy, dar nu a avut ocazia. Acum, prin intermediul OnlyFans, Raluca Bădulescu își realizează această dorință, într-un mod modern și accesibil pentru admiratorii săi.

„Văd această platformă ca pe un loc în care poți să te manifești creativ, liber, să oferi conținut exclusiv și perspective diferite de cele prezentate până acum pe rețelele de socializare. Sunt foarte multe vedete de renume din afară care postează materiale spectaculoase, behind the scene, exclusivități și ele au fost o inspirație pentru mine. Bineînțeles, este și un business. Deja am realizat câteva lucruri interesante prin care îi voi bucura pe iubitorii de frumos și de modă. E un concept îndrăzneț, provocator, care spune ceva despre femeia puternică și liberă. Vă mulțumesc că mă însoțiți și aici, într-un spațiu nonconformist și creativ”, a spus Raluca Bădulescu, potrivit WOWbiz.ro.

Citește și:
De ce Dana Rogoz nu ia în calcul să se mute din România împreună cu familia: „O decizie de acest gen…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people