Raluca Bădulescu, declarații neașteptate despre prima poză apărută cu ea în presă

Raluca Bădulescu este una dintre cele ma cunoscute personalități TV din showbiz-ul românesc.

Raluca Bădulescu, declarații neașteptate despre prima poză apărută cu ea în presă

Raluca Bădulescu este una dintre cele ma cunoscute personalități TV din showbiz-ul românesc. Vedeta a câștigat inimile fanilor la masa juriului de la „Bravo, ai stil!”, iar prezența sa constantă din mediul online i-a creat o comunitate unită de fani.

Raluca Bădulescu se poate mândri cu un fizic de invidiat, iar în ultimii ani este foarte atentă la alimentația sa. Jurata de la „Bravo, ai stil!” are o siluetă superbă și a recunoscut că are grijă să urmeze un stil de viață echilibrat.

Vedeta, în vârstă de 48 de ani, a fost recent invitată la emisiunea ZigZag, moderată de George Tănase, unde a comentat prima imagine apărută în mediul online cu ea și a făcut declarații surprinzătoare despre propria ei persoană.

„Eu sunt mândră de poza asta, pentru că dacă de acolo am ajuns aici, hello, how are you, e bine ce ai făcut, e o realizare, dar foarte multă lume își imaginează că pe vremea aia eram ori nefericită, ori fără bărbați ori ne… Să știi că îmi mergea foarte bine. Ori datorită sufletului”, a povestit ea.

Raluca Bădulescu a recunoscut că o deranjează unele comentarii care apar în mediul online cu privire la felul în care arată acum, însă este foarte mândră de look-ul ei.

„Acum când consider că am reușit în viață, primesc pe Instagram „S-a dezgropat asta”, „Mumie”, „Zici că-i vie”, „Ți-ai uitat coșciugul acasă”. Văd tot felul de comentarii din astea și mă gândesc, frate, oricum o dai, nu e bine”.

Raluca Bădulescu nu a ascuns niciodată faptul că până acum a apelat la diverse intervenții estetice. Vedeta a recurs la o operație de micșorare a stomacului pentru a reuși să slăbească inițial, însă apelează la câteva trucuri pentru a se asigura că nu va mai avea probleme cu kilogramele în plus, mai ales că nu ține o dietă strictă.

„Nu înțeleg. Înainte dacă eram grasă, eram prea grasă, e adevărat că eram la o extremă, poate și acum sunt. Sunt foarte mândră și asumată. Tu îți dai seama? De acolo, aici. Nu am muncit de una singură, eu nebună, aia ambițioasă a vieții, am făcut niște intervenții și restul a fost de la Dumnezeu. Multe din lucrurile care mi s-au întâmplat le consider minuni”, a declarat Raluca Bădulescu, potrivit Wowbiz.

Citește și:
Andreea Esca, dezvăluiri despre cariera fiicei sale, Alexia Eram: „Este pasionată de ceea ce face'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people