Raluca Bădulescu, declarații inedite despre planurile de Sărbători și ce cadou își dorește de la iubitul ei: „Merg și surprizele, dar…”

Într-un interviu acordat recent, Raluca Bădulescu a vorbit despre planurile de Sărbători.

Raluca Bădulescu, declarații inedite despre planurile de Sărbători și ce cadou își dorește de la iubitul ei: "Merg și surprizele, dar..."

Raluca Bădulescu are un stil vestimentar care nu poate fi trecut ușor cu vederea. Vedeta demonstrează cu fiecare apariție publică că este pasionată de modă și că adoră să experimenteze în această zonă.

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai îndrăgite prezențe de pe micile ecran. Publicul o apreciează pentru sinceritatea de care dă dovadă, pentru opiniile pe care și le exprimă într-un mod direct, dar și pentru personalitatea efervescentă. Jurata emisiunii „Bravo, ai stil!” impresionează cu ținutele ei excentrice, care de mai multe ori nu au fost ocolite și de discuții aprinse în rândul fanilor. Vedeta nu a fost afectată de părerile negative sau criticile primite pentru felul în care se îmbracă, iar uneori le-a răspuns, susținând că niciodată nu a vrut să pară un personaj în ținutele pe care le propune și că regăsește în stilul ei.

Vedeta vorbește mereu deschis despre viața ei personală, iar acum a făcut dezvăluiri despre planurile de Sărbători și ce cadou își dorește de la iubitul ei.

„De Revelion cred că petrec prin țările calde, dacă nu pe acasă cu părinții, familia, prietenii. Întotdeauna de Crăciun e sfântă tradiția aceasta. Crăciunul acasă, deși copilul a făcut 21 de ani. Crăciunul rămâne Crăciun, Revelionul este altceva.”, a spus Raluca Bădulescu, pentru WOWbiz.

Vedeta a dezvăluit că preferă să spună partenerului ei de cuplu ce își dorește cadou, deoarece pune mare accent pe organizare.

„Eu sunt cuminte în fiecare zi. Eu îmi doresc ceva în fiecare zi, că e un lucru mic, că e mare, că poate costă mai mult sau mai puțin. Nu este o chestie neapărat că îmi doresc luna de pe cer, o vreau și pe aia dacă se poate, dar dacă nu se poate, orice îmi place, mai ales dacă de îmbrăcat. Eu cred în Moș Crăciun, cred în sărbători, dacă avem brad, dacă nu avem, intenția contează. Eu am spus întotdeauna că aș vrea nu știu ce, sunt ceva rău de tot. În ceea ce privește partenerul de cuplu, eu cred mai degrabă în a ne spune unul celuilalt ce ne dorim, pentru că în felul ăsta putem să ne îndeplinim dorințele, să fim organizați. Cadourile sunt lucruri vorbite de dinainte. Merg și surprizele, dar mai bine să fim organizați zic.”, a declarat ea pentru sursa citată.

Raluca Bădulescu și iubitul ei, declarații inedite despre relația lor

După divorț, vedeta și-a regăsit fericirea în brațele lui Rareș, un medic cu 20 de ani mai tânăr decât ea, de care s-a îndrăgostit rapid. Recent, Raluca declara că se află într-o altă etapă a vieții sale și a recunoscut că iubește din nou și acest lucru se putea observa și din fotografiile pe care le-a postat pe conturile de socializare și în care apărea alături de partener.

Raluca Bădulescu și iubitul ei au fost recent invitați împreună în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D și au vorbit deschis despre relația lor. Vedeta, care face parte din juriul „Bravo, ai stil!', spune că iubitul ei este mai încăpățânat decât ea.

„Eu sunt mic copil… Trebuie să mă ascund după un copac ca să pot să îi spun o idee. Sunt și eu puțin încăpățânată, dar puțin față de el”, a declarat Raluca Bădulescu.

Poate părea surprinzător, dar Raluca Bădulescu a mărturisit că, atunci când apar discuții în contradictoriu, ea este cea care cedează prima.

„Cu mine n-ai cum… trebuie să cedezi”, a spus Rareș Grigore într-un emisiunea lui Teo Trandafir. „Cedez aparent, dar mă reîntorc”, a mărturisit și Raluca.

Iubitul Ralucăi Bădulescu a mărturisit că este foarte răsfățat de către partenera lui de cuplu și să acest lucru i se pare foarte normal.

„Și eu o răsfăț pe ea foarte mult, dar mi se pare normal să fiu eu mai răsfățat.”, a declarat Rareș Grigore.

Citește și:
Ce a dezvăluit abia acum Andreea Antonescu despre ziua în care a adus-o pe lume pe micuța Venice Victoria

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people