Raluca Bădulescu, aspru criticată în urma unor imagini dintr-un club. Cum a reacționat vedeta: „Păcat”

Raluca Bădulescu a fost criticată pentru ținuta purtată într-un club de noapte.

Raluca Bădulescu, aspru criticată în urma unor imagini dintr-un club. Cum a reacționat vedeta: "Păcat"

Raluca Bădulescu a fost ținta criticilor pe rețelele de socializare, după ce a publicat un video dintr-un club din București. Vedeta a uimit într-o ținută glam și transparentă, care a atras atât aprecieri, cât și comentarii negative. Cu toate acestea, răspunsul vedetei nu a întârziat să apară.

Raluca Bădulescu se simte cât se poate de bine cu silueta sa, chiar dacă a fost adesea subiect de critici pentru faptul că se menține la o anumită greutate. Vedeta a afirmat de nenumărate că își dorește să păstreze această siluetă și a dezvăluit ce alimente consumă pentru a se menține în formă. Astfel, aparițiile sale scot în evidență de cele mai multe ori silueta sa și se mândrește cu look-ul ei.

Raluca Bădulescu, răspuns sincer în fața criticilor

Cu toate acestea, în urma celui mai recent video postat de cântăreață pe pagina sa de Instagram, Raluca Bădulescu a fost crtiticată pentru ținuta pe care a ales-o. Jurata de la „Bravo, ai stil!” a optat pentru o rochie nude, transparentă, care lasă la vedere picioarele tonifiate și talia subțire. De asemenea, vedeta a dat notă de glam look-ului său, adăugând bijuterii strălucitoare și o haină de blană.

sursa: Instagram

„Ok ,ești slabă, te simți bine și este perfect, dar cu trecerea timpului poate că ți-ar sta mai bine să fii mai educată, mai manierată, mai finuță și mai doamnă. Oricât de bine ar arată o femeie, după ceva timp nu îi mai pică ok ținutele aproape transparente, cu fundul pe afară. (…) Păcat pentru că ești o femeie deșteaptă, frumoasă și poți mult mai mult.”, este comentariul primit de Raluca Bădulescu pe Instagram.

Deși cei mai mulți internauți i-au sărit în apărare vedetei, nici răspunsul Ralucăi Bădulescu nu a întârziat să apară: „Doamnă dragă și în general așa pentru cine mai are vreo grijă: niciodată nu mai voi schimba sau preface că sunt altcineva sau altceva, eu sunt așa cum sunt eu și mă port, mă îmbrac, trăiesc fix așa cum mă face fericită. Gen „I am what I am/ I am my own special creation” (Shirley Bassey) și sunt binecuvântată cu prieteni și o comunitate extraordinară, pe care îi ADOR și le mulțumesc pentru toată iubirea,” a transmis Raluca.

Cum se menține vedeta în formă

Cu câțiva ani în urmă, Raluca Bădulescu a trecut printr-o intervenție de micșorare a stomacului, când avea peste 100 de kilograme. Rezultatul a reprezentat o transformare radicală, iar în prezent, se bucură de o siluetă impresionantă, cântărind doar 50 de kilograme. Întrebată cum a reușit să-și păstreze această greutate de-a lungul timpului, ea a explicat că nu se limitează la un regim strict, ci consumă orice, dar în porții mici. Mai mult decât atât, nu a renunțat la plăcerea ei preferată: ciocolata.

„Covrigii sunt la locul lor, dulciurile la locul lor, în continuare mănânc ciocolată, în loc să mănânc mâncare. Nu am mai slăbit, nu m-am mai îngrășat. Vreau să rămân așa, Doamne Ajută! (…) Mă cântăresc zilnic. Este foarte ușor să sari calul, am avut câteva weekend-uri în care aș minți să spun că nu mi-am mai făcut damblalele… am mâncat mai mult. Știi cum vin kilogramele așa pe nevăzute? Se întâmplă. Mă cântăresc în fiecare zi! În fiecare zi! Uneori mai uit din când în când și când mai văd… și că știu că fac excese… încerc următoarele zile să consum salate.”, a spus vedeta de la Kanal D într-un interviu pentru Ciao.

Citește și:
Câți bani ar câștiga Irina Fodor ca prezentatoare a emisiunii America Express. Suma este una considerabilă

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people