Radu Vâlcan, replică neașteptată la un videoclip postat de Adela Popescu: „Așa ați făcut”

Radu Vâlcan a lăsat un comentariu neașteptat la o fotografie postată de soția lui, Adela Popescu.

Radu Vâlcan, replică neașteptată la un videoclip postat de Adela Popescu: "Așa ați făcut"

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cele mai stabile și apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Par să fi descoperit secretul unei relații de succes, bucurându-se de o familie fericită, cariere remarcabile și susținerea necondiționată a fanilor. Cu o prezență activă pe rețelele de socializare, cei doi își împărtășesc deschis gândurile și emoțiile cu publicul.

De-a lungul timpului, cei doi au învățat cum să gestioneze echilibrul între viața personală și cea profesională. Chiar dacă au întâmpinat provocări, au învățat să se sprijine reciproc și să se motiveze, chiar și în momentele dificile. În prezent, Radu Vâlcan se află la filmările emisiunii TV pe care o prezintă, fiind departe de casă pentru o perioadă, fără soția sa și cei trei copii. În această situație, toate responsabilitățile cad în sarcina Adelei, care se pare că se descurcă excelent, gestionând atât îngrijirea copiilor, cât și propria carieră.

Radu Vâlcan, replică amuzantă pe internet

Cu doar câteva zile în urmă, Adela Popescu a împărtășit pe contul său de Instagram o înregistrare în care frații săi comentau prezența ei la un eveniment. Din imagini, este evident că cei trei au o relație strânsă, exprimându-și bucuria și făcând glume împreună. Totuși, un aspect care a stârnit atenția a fost comentariul postat de Radu Vâlcan. Cu simțul umorului bine dezvoltat, acesta a menționat că speră ca cei doi să nu fi intrat în casă încălțați, având în vedere obiceiul lor. Iar cumnații nu au ratat ocazia de a continua schimbul de replici.

„Sper că n-au intrat încălțați, că ei așa fac”, a reacționat Radu Vâlcan în secțiunea de comentarii.

„Oooo, nu, cum să facem așa ceva”, a răspuns Călin Popescu, fratele Adelei Popescu.

„Așa ați făcut. Am camere în casă, v-am văzut pe telefon”, a completat Radu Vâlcan.

Recent, după ce Adela i-a trimis o fotografie, Radu Vâlcan i-a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, exprimându-și dorul de prezența ei. Prezentatorul TV și-a exprimat recunoștința față de soția lui și a transmis că este un bărbat mândru și norocos pentru că o are în viața sa.

„A fost și a trecut opt martie, ziua femeilor. Azi, la două zile distanță, nu mai este a lor. Trăim într-un absolut absurd. Mi-a trimis Adela poza asta, probabil și-a dorit să mă fiarbă puțin. Mi-e clar, zic și aici. Ziua lor este mereu, a mamelor noastre, a mamelor copiilor noștri. Femeia este în fiecare zi așa, ca în poza asta. Sunt mândru și norocos că sărbătoresc asta în fiecare zi! #imiedordeeademor”, a fost mesajul transmis de Radu Vâlcan, alături de o fotografie cu soția lui îmbrăcată într-un halat de baie, abia ieșită de la duș.

În această perioadă, Radu Vâlcan se află în Thailanda unde au început filmările pentru emisiunea „Insula Iubirii”, care urmează să fie difuzată de Antena 1.

„Insula Iubirii are o însemnătate aparte de data aceasta. Începem filmările pentru sezonul opt în luna iubirii. 8 este data mea de naștere, de asemenea în luna iubirii. Îmi place să cred că cei care participă la testul de anul acesta sunt guvernați de încredere și înțelepciune, de dorințe și ambiții. Şi cum toate sezoanele au reuşit să ne surprindă în feluri în care nici nu ne-am fi gândit, sunt convins că nici sezonul 8 nu va face excepţie!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda reality show-ului de la Antena 1.

Citește și:
Kate Middleton, prima reacție în urma fotografiei de familie care a stârnit controverse: „Experimentez ocazional'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people