Radu Vâlcan, dezvăluiri inedite despre începutul relației cu Adela Popescu: „Ne gândeam unde să plecăm să nu ne vadă”

Radu Vâlcan a oferit detalii neștiute despre începutul relației cu soția sa, Adela Popescu.

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea showbizului românesc, bucurându-se de o viață de familie frumoasă alături de cei trei fii ai lor: Adrian, Andrei și Alexandru. Deși sunt împreună de 15 ani, începuturile relației lor nu au fost lipsite de obstacole. La început, au ales să își păstreze povestea de dragoste departe de ochii publicului, o decizie care le-a adus anumite emoții, dar care a contribuit la întărirea legăturii lor.

Radu Vâlcan, detalii neștiute despre începutul relației cu Adela Popescu

Relația lor a evoluat de-a lungul anilor, devenind o frumoasă poveste de dragoste care continuă și în prezent. Adela Popescu, cunoscută pentru cariera sa de succes în televiziune, a reușit să găsească un echilibru între viața profesională și cea de familie, asigurându-se că își petrece cât mai mult timp alături de soțul și copiii ei. În urmă cu doi ani, prezentatoarea TV a luat decizia curajoasă de a face o pauză în carieră, pentru a se dedica pe deplin familiei sale și pentru a-și reîncărca bateriile.

După 15 ani de relație, Radu Vâlcan a împărtășit recent amintiri emoționante despre primele clipe petrecute alături de Adela, evidențiind că întâlnirea lor a fost predestinată, având o puternică încărcătură karmică.

„Nu știa nimeni de relația noastră. Eram protagonist în Iubire și onoare, Adela era personaj secundar, era antagonistă cumva. Era foarte mediatizată povestea serialului și eu la momentul ăla și Adela ne-a fost teamă cumva. Nu-mi place mediatizarea din punctul ăsta de vedere, adică pentru mine, viața discretă e foarte importantă. Ne gândeam unde plecăm să nu ne vadă, plecăm la Brașov, pe la Poiana, Doamne, era o nebunie! Am hotărât să mergem acolo la Ruse. (…) S-a aflat la un moment dat, adică până să se afle în presă, deja se știa în echipă. Dar momentele alea, lunile alea, de când eram împreună, au fost ale noastre. Le-am trăit intens pentru că nu știa nimeni și era foarte mișto la repetiții. Nu neapărat repetam împreună, dar eram cumva în aceleași secvențe și noi ne dădeam mesaje. Îmi aduc aminte că era BlackBerry-ul cu taste și ne dădeam mesaje peste masă. Eram aici, ea era în partea cealaltă. Aveam noi povestea noastră și a fost superb”, a spus Radu Vâlcan, pentru ciao.ro, despre prima lor întâlnire din Bulgaria.

Ce reguli au impus cei doi pentru copiii lor

Într-un interviu acordat recent, prezentatorul a vorbit deschis despre viața de familie și regulile pe care le impune celor trei băieți pe care îi are cu Adela Popescu.

„Cititul, cărțile sunt cele mai importante. Să citești este cel mai important și asta încercăm să impregnăm copiilor noștri în minte că cititul este extrem, extrem de sănătos. Iar înainte de culcare noi asta facem: le citim. Copiii noștri n-au telefon, nu au evident, internet. Le mai dăm telefon în momentul în care vor să filmeze, că vor să se filmeze, să facă scenete, habar n-am, nu știu, dar nu stau pe telefon pe jocuri. Dar și pentru noi e valabil, că nici măcar noi nu mai avem timp să citim și e frustrant, ești prins în lucrurile cotidiene și cu treburi, dar cititul este cel mai important”, a povestit Radu Vâlcan pentru Unica.ro.

Citește și:
Victor Vrînceanu lansează acuzații dure la adresa Andreei Antonescu. Ce s-a întâmplat la câteva zile după ce artista a născut-o pe fetița lor: „Mare șoc emoțional pentru mine…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people