Radu Vâlcan, dezvăluiri despre perioadele dificile din cariera sa. Ce proiect nou pregătește: „Nu întotdeauna ești potrivit pentru rolul respectiv”

Radu Vâlcan a dezvăluit detalii despre noile proiecte profesionale pe care le pregătește.

Radu Vâlcan, dezvăluiri despre perioadele dificile din cariera sa. Ce proiect nou pregătește: "Nu întotdeauna ești potrivit pentru rolul respectiv"

Radu Vâlcan este unul dintre actorii cei mai cunoscuți și apreciați din România. De la debutul său în lumina reflectoarelor, acesta a reușit să-și clădească o carieră de succes atât în domeniul actoriei, cât și în industria televiziunii.

De-a lungul carierei sale, Radu Vâlcan a fost prezent în numeroase producții cinematografice foarte apreciate de public. Pe platourile de filmare, el a avut o întâlnire care avea să îi schimbe viața: a cunoscut-o pe Adela Popescu, viitoarea sa soție. Cei doi împărtășesc aceeași pasiune și iubirea lor rămâne la fel de puternică ca în prima zi, formând o familie minunată alături de cei trei băieți ai lor.

Radu Vâlcan, despre noul film în care joacă

Cu toate că în ultimii ani și-a concentrat atenția pe latura televiziunii, devenind prezentator într-o emisiune matrimonială, acum se pregătește pentru un nou debut pe marile ecrane. Cei doi actori vor face parte din distribuția unei producții cinematografice proiectată să aibă un real succes, Retreat Vama Veche. Prezentatorul de la Antena 1 a dezvăluit că a fost contactat pentru această oportunitate, iar după ce a avut ocazia să citească scenariul, a fost convins că nu poate să refuze oferta.

Mai mult decât atât, el crede cu tărie că acest film promite să fie excepțional și toți actorii s-au implicat cu pasiune pentru a obține rezultatele dorite. Au depus eforturi considerabile și se așteaptă ca producția să fie o comedie romantică ce va aduce amuzament publicului. Lansarea filmului în cinematografe este programată la începutul anului viitor, așadar fanii  vor mai aștepta un timp pentru a-i vedea pe actorii lor preferați pe marile ecrane.

„Am fost solicitați pentru acest proiect. Am discutat cu regizorul, cu Petre Năstase, am citit scenariul, mi s-a părut foarte funny, scenariul este foarte mișto. Cred că este prima producție din ultimii ani, românească, în care nu se înjură. Sper să se râdă mult. Nouă ne-a plăcut foarte mult, scenariul este foarte mișto și este o comedie fină, o comedie frumoasă, o comedie romantică. Sper ca oamenii care vor veni la cinema, pentru că se lansează abia la începutul anului viitor, să se bucure foarte tare. Este o poveste foarte frumoasă.”, a mărturisit Radu Vâlcan pentru Ego.ro.

Ce spune actorul despre alegerea rolurilor sale

Radu Vâlcan a subliniat în mai multe rânduri că are o abordare mai atentă în ceea ce privește alegerea rolurilor, întrucât a devenit mai sceptic. Actorul se gândește de două ori înainte de a accepta un nou rol. Mai mult, el a recunoscut că, de-a lungul timpului, a fost respins la câteva castinguri, dar acest lucru nu l-a descurajat, ci dimpotrivă, l-a motivat să continue să caute rolurile potrivite.

Radu Vâlcan este de părere că nu toate personajele sunt potrivite pentru el și consideră că se află într-un moment crucial al carierei sale, ceea ce îl determină să fie mult mai selectiv în alegerea proiectelor.

„M-au mai sunat, am mai fost de-a lungul timpului la castinguri. Am picat niște castinguri. Îți vine să crezi? Doamne (nr. râde). Chiar am picat niște castinguri, asta este. Nu întotdeauna ești potrivit pentru rolul respectiv. Consider că am ajuns într-un moment în care pot să aleg cumva proiectele pentru care sunt solicitat. Ar fi foarte greu să filmez într-un serial în momentul ăsta. Eu am mai spus-o: nu mai cred foarte mult în scenarii. Cumva este o criză de scenariști, sunt foarte puțini. Este foarte mișto ce face doamna Ruxandra Ion, foarte mișto ce face Petre Năstase, dacă vorbim de lungmetraj, dar sunt cumva puțini. Sunt selectiv, dar asta și pentru că timpul nu îmi permite foarte mult”, a mai spus actorul pentru sursa menționată anterior.

Citește și:
Ce spunea Mona Segall, producătoarea Chefi la cuțite, despre Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea cu câteva luni înainte ca aceștia să părăsească emisiunea

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people