Radu Vâlcan, declarații despre viața de familie și cei trei copii ai săi: „Categoric sunt mai autoritar”

Radu Vâlcan și soția lui, Adela Popescu, au împreună trei băieți.

Radu Vâlcan, declarații despre viața de familie și cei trei copii ai săi: "Categoric sunt mai autoritar"

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut la filmările serialului „Iubire și onoare”, iar în 2015 s-au căsătorit. Au împreună trei băieți, pe Alexandru, Andrei și Adrian. 

Radu Vâlcan și Adela Popescu sunt foarte implicați în creșterea celor trei copii pe care îi au împreună. Se completează reciproc, au valori comune și încearcă să petreacă mult timp alături de ei. Prezentatorul emisiunii „Insula Iubirii” de la Antena 1 a vorbit despre băieții săi și despre cum este în rolul de tată.

„Categoric sunt mai autoritar, dar cu drăgălăşenie. (zâmbește) E clar că eu ocup funcţia de polițist rău, dar cineva trebuie să o facă şi pe asta. E clar că sunt tată-de-copii-mai-mari, adică reuşesc să relaţionez mult mai bine cu ei de când au mai crescut. Prima perioadă am cedat-o mamei lor, aşa cum cred că e și normal. Culmea e că mă descurc mult mai bine când sunt doar eu cu ei, fără mama lor. Adică au un singur „şef şi ştiu că nu e loc de întors”, a declarat Radu Vâlcan pentru VIVA!

Adela Popescu și Radu Vâlcan au dezvăluit într-un interviu pentru paginadepsihologie.ro detalii despre familia lor și viața cu trei copii. Prezentatoarea TV a explicat cum reușesc să păstreze un echilibru și să nu își neglijeze relația de cuplu, în condițiile în care sunt amândoi persoane publice cu multe proiecte, și deci niște oameni extrem de ocupați. Mai mult, cei trei copii ai lor îi țin încă și mai ocupați, lucru care se poate dovedi dificil în unele circumstanțe. Cele două vedete nu au făcut însă un secret din faptul că relația lor are, ca toate celelalte, momente mai bune, dar și unele mai tensionate. Ba chiar aceștia au dat și sfaturi fanilor, provenite din propria lor experiență de viață.

„Suntem ca o barcă în derivă, deseori. Uneori pe un râu învolburat, alteori pe o mare liniștită. Dar, ca să revenim la exemple concrete, pe noi ne ajută faptul că ai noștri se culcă foarte devreme. Așadar, începând cu ora 20:00, ne putem ocupa de noi. Să bem un pahar, să vorbim, să nu vorbim, să ne uităm la un film. Am reușit, în timp, să ne împărțim destul de bine responsabilitățile. Iar după venirea celui de-al treilea copil am luat decizia să aducem acasă o bonă internă”, a spus Adela Popescu

Radu Vâlcan a explicat faptul că au întâmpinat momente în care s-au simțit depășiți de situație, mai exact atunci când s-a născut primul lor copil. 

„Cu primul copil, Alexandru, am avut momente când eram depășiți. Părinți la început de drum. Apoi, Andrei ne-a scuturat puțin. Adrian ne-a adus liniștea pe care ne-o adusese, de fapt, Alexandru. Ce vreau să zic, copiii aduc fericirea, dar pentru foarte mulți este o iluzie. Trebuie să depășești stadiul de responsabilitate, presiunea asta ce te face să uiți că ești atât de norocos. Frustrări vor fi din belșug, probabil pentru tot restul vieții. Fie pentru că, într-un context anume, nu am lăsat copiii să se murdărească mai mult în noroi, fie că nu am stat încă două secunde îmbrățișați.”

Citește și:
Reese Witherspoon, noi dezvăluiri despre divorțul de Jim Toth

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people