Radu Ștefan Bănică, gest impresionant pentru partenera lui, Ioana: „Pentru amândoi este o provocare”

Radu Ștefan Bănică a făcut un gest superb pentru partenera lui, Ioana.

Radu Ștefan Bănică, gest impresionant pentru partenera lui, Ioana: "Pentru amândoi este o provocare"

De mai bine de un an, Radu Ștefan Bănică trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de partenera lui, Ioana. Se zice că dacă un artist se îndrăgostește de tine, atunci relația va dăinui pentru totdeauna prin arta realizată, iar cântărețul s-a inspirat din relația lui pentru a lansa „Mai stai.” „Mai stai” este cea mai frumoasă declarație de iubire făcută de Radu Ștefan Bănică pentru iubita lui, Ioana.

Ioana, iubita tânărului artist, studiază la Londra, astfel că cei doi au o relație la distanță. Radu Ștefan Bănică îi duce dorul de fiecare dată când nu este alături de ea, iar sentimentele pe care le nutrește acesta se simt în versurile scrise: „Doar noi doi în mulțime/Iubire doar tu poți să îmi dai.”

„Mai stai” este o manifestare a emoției pe care o simt atunci când iubita mea pleacă! Ea studiază în Londra și pentru amândoi este o provocare să menținem o relație la distanță, însă de fiecare dată când ne vedem ne bucurăm cât se poate de mult unul de celălalt”, spune Radu Ștefan Bănică.

De muzică și text s-au ocupat Radu Ștefan Bănică, Basti și Bianca Tilici, iar de producție Florian Nicolau.

Radu Ștefan Bănică și-a început drumul în muzică prin single-ul său de debut, „Tu”, lansat în 2023. În 2024, el a venit cu „Vagabondul”, un remake după cunoscuta piesă „Sunt vagabontul vieții mele.” Ulterior, artistul a adus în fața publicului „Samsara”, în colaborare cu Juno, dar și „Tu n-ai avut curaj”, alături de Bianca Tilici, un remake după celebra melodie cântată de Mădălina Manole.

Radu Ștefan Bănică, mărturisiri despre partenera lui, Ioana 

Chiar dacă este discret, Radu Ștefan Bănică a surprins cu declarațiile făcute recent despre partenera lui. Artistul și iubita lui, Ioana Văllimărescu, formează un cuplu de un an, dar au preferat să fie rezervați când vine vorba de apariții împreună. Cei doi au o relație la distanță, iar asta pentru că Ioana Văllimărescu studiază la Universitatea de Arte din Londra.

„Noi suntem de un an și ceva împreună, doar că nu ne-am afișat. Ea stă la Londra. Este la master acolo. Este artistă și ea: grafică, pictează, desenează, sculptează, face scenografie. E în breaslă, cum s-ar zice. Ea stă mai mult la Londra în perioada asta, pentru că sunt examenele. Cu distanța e și greu și ușor. Nu știu cum să spun. Există FaceTime, există avionul. Se nimerește ca atunci când ea pleacă, eu să fiu atât de de plin cu treabă. Chestia ne ajută un pic”, a declarat Radu Ștefan Bănică în emisiunea „La Măruță” de la PRO TV.

Radu Ștefan Bănică a mai povestit faptul că el și Ioana Văllimărescu au fost inițial prieteni, iar ulterior legătura lor a evoluat înspre o poveste de dragoste. 

„Are încredere în mine. E o relație sănătoasă și suntem de mult timp împreună. (…) Ne știam cu un an înainte să fim împreună. Am fost prieteni. Mereu ne aducem aminte cum s-a întâmplat totul, că a fost pe nepusă masă. Nu se aștepta nimeni! Dar uite un sfat, când nu cauți, găsești, cam așa a fost în cazul meu. Și la ea la fel!”, a adăugat Radu Ștefan Bănică în emisiunea „La Măruță.”

Citește și:
Imagini superbe de la nunta din Grecia a Ancăi Lungu cu Harry Arampatzis. Ce cuplu celebru din România au ales ca nași: „Le vom fi alături necondiționat'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people