Radu Ștefan Bănică, dezvăluiri inedite despre influența pe care tatăl său a avut-o în cariera lui: „Nu se așteaptă lumea la aceste lucruri”

Radu Ștefan Bănică a vorbit deschis despre cariera sa și cum l-a influențat numele tatălui său.

Radu Ștefan Bănică, dezvăluiri inedite despre influența pe care tatăl său a avut-o în cariera lui: "Nu se așteaptă lumea la aceste lucruri"

Radu Ștefan Bănică se bucură de o carieră în plină ascensiune în teatru, muzică, televiziune dar și afaceri, având o cafenea în centrul Bucureștiului. Fiul lui Ștefan Bănică a împlinit recent 22 de ani și și-a format o comunitate fidelă de fani pe rețelele de socializare cu care are o relație destul de apropiată.

Radu Ștefan Bănică vorbește destul de rar despre relația cu tatăl lui, celebrul Ștefan Bănică, însă nu se ferește să dezvăluie detalii inedite atunci când are ocazia. Invitat la emisiunea „Play IT” de pe Kanal D2, moderată de Bianca Iordache, Radu Ștefan a discutat despre parcursul său profesional.

Radu Ștefan Bănică, detalii inedite despre cariera sa și numele tatălui său

Deși se află încă la începutul călătoriei sale profesionale, el afirmă că și-a construit propria reputație fără să se folosească de faima tatălui său celebru. Mai mult decât atât, tânărul mărturisește că părinții săi au avut un stil de creștere diferit, dar nu a regretat niciodată asta.

„Niciodată nu am regretat sau am purtat pică că „Vai, mă cheamă Bănică”. De mic am acceptat. Nu se așteaptă lumea la aceste lucruri, dar ce trebuie să înțeleagă și ce am încercat să spun, cardul tatălui meu nu este și cardul meu. Este un mod de a-ți crește copiii, bun, până într-o extremă. Mai multe extreme sunt. Am citit, că tot spuneam de TikTok, să nu porți niciodată ură sau ranchiună părinților tăi pentru că este și prima oară a lor pe pământ. Am zis asta e, au greșit, a greșit și mama, a greșit și tata. Am ajuns să nu mă mai simt eu cu musca pe căciulă pentru că până la urmă fac ce fac datorită mie. Nu m-a băgat Bănică în facultate, nu m-a băgat Bănică într-o casă de discuri, nu a dat niciun telefon să zică ‘Ia-l pe fii-miu’ și foarte bine.” , spune Radu Ștefan Bănică în cadrul show-ului „Play IT”, potrivit Wowbiz.

De asemenea, Radu Ștefan Bănică a recunoscut că s-a confruntat tot timpul cu presiuni din exterior din cauza numelui de familie pe care îl poartă. Cu toate acestea, tânărul și-a văzut tot timpul de planul său și nu a lăsat ca numele tatălui său să intervină în cariera lui.

„Au fost mereu presiuni și așteptări și mi se pare foarte amuzant că lumea, datorită faptului că sunt fiul lui Ștefan Bănică, se așteaptă cum m-am născut, din start în hardul meu scrie ’30 de ani de experiență pe scenă, 30 de ani de experiență în actorie’. Toate calitățile și munca pe care tata a depus-o în zeci de ani se așteaptă ‘pac, s-a născut, aaa, n-a făcut ca ta-su'”, a mai spus artistul.

Bianca Iordache: „O să fie mai bun decât el, poate.”

Radu Ștefan Bănică: „Doamne ajută, eu sper. Sunt și eu om normal care a vrut și vrea în continuare să practic în continuare aceeași meserie, dar în modul meu. Am și eu drepturi la greșeli, nu sunt perfect, mă perfecționez în fiecare zi, muncesc”, a mai spus artistul.

Citește și:
Dana Rogoz, dezvăluiri inedite despre copiii săi. La ce trucuri apelează actrița atunci când pleacă în vacanță: „Sunt niște scheme care funcționează'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people