Radu Ștefan Bănică a trecut printr-o situație neplăcută. Mașina artistului a fost vandalizată: „N-am supărat pe nimeni”

Radu Ștefan Bănică a vorbit despre o experiență neplăcută prin care a trecut recent.

Radu Ștefan Bănică a trecut printr-o situație neplăcută. Mașina artistului a fost vandalizată: "N-am supărat pe nimeni"

Radu Ștefan Bănică a făcut mărturisiri sincere despre o experiență neplăcută pe care a întâmpinat-o recent. Artistul a dezvăluit faptul că a descoperit că mașina lui a fost vandalizată într-o parcare. 

Radu Ștefan Bănică a povestit că a avut parte de câteva situații neașteptate în viața lui. Mașina artistului, pe care a achiziționat-o de curând, a fost vandalizată cu mai multe ocazii în ultima perioadă. Cântărețul a precizat că nu știe cine este persoana care ar putea fi vinovată.

„În această dimineață am găsit un cuțit în roata mașinii mele. N-am supărat pe nimeni. Am găsit-o tăiată, cu siguranță a fost un cuțit băgat. N-am supărat pe nimeni, nu am parcat pe alt loc. Am văzut mașina cu roata spartă de când am venit la ea. Am văzut că e înclinată într-o parte. Am zis că n-are de ce. M-am urcat în ea și nu mergea. M-am dat jos. Nu am reacționat deloc pentru că acum două zile am găsit-o lovită în parcare și acum două săptămâni am găsit zgâriată toată ușa. Este o mașină nouă, are trei săptămâni. Am zis că nu-i nimic, o rezolvăm, o facem. Nu a fost nici măcar un bilețel pe ea. Asta e, se mai întâmplă, o reparăm. Cred că am niște admiratori. Mașina era în parcarea mea, plătită de mine, că plătesc taxele și parcarea mea. Nu mi-a lăsat nici măcar un bilețel. Nu știu, am eu de învățat niște lecții, dar sunt foarte curios cum în trei ani jumătate cât aveam altă mașină nu am avut nimic și acum de când o am pe asta… Mă oftic că s-a întâmplat când nici nu eram în mașină, dar învățăm, o refacem. Măcar lăsați un bilețel!”, a povestit Radu Ștefan Bănică în emisiunea „La Măruță” de la PRO TV.

Deși se află încă la începutul călătoriei sale profesionale, Radu Ștefan Bănică a dezvăluit că și-a construit propria reputație fără să se folosească de faima tatălui său celebru. Mai mult decât atât, tânărul a mărturisit că părinții săi, Ștefan Bănică și Camelia Constantinescu, au avut un stil de creștere diferit, dar nu a regretat niciodată asta.

„Niciodată nu am regretat sau am purtat pică că „Vai, mă cheamă Bănică.” De mic am acceptat. Nu se așteaptă lumea la aceste lucruri, dar ce trebuie să înțeleagă și ce am încercat să spun, cardul tatălui meu nu este și cardul meu. Este un mod de a-ți crește copiii, bun, până într-o extremă. Mai multe extreme sunt. Am citit, că tot spuneam de TikTok, să nu porți niciodată ură sau ranchiună părinților tăi pentru că este și prima oară a lor pe pământ. Am zis asta e, au greșit, a greșit și mama, a greșit și tata. Am ajuns să nu mă mai simt eu cu musca pe căciulă pentru că până la urmă fac ce fac datorită mie. Nu m-a băgat Bănică în facultate, nu m-a băgat Bănică într-o casă de discuri, nu a dat niciun telefon să zică „Ia-l pe fii-miu și foarte bine”, a declarat Radu Ștefan Bănică în cadrul emisiunii „Play IT”, potrivit Wowbiz.

De asemenea, Radu Ștefan Bănică a recunoscut că s-a confruntat tot timpul cu presiuni din exterior din cauza numelui de familie pe care îl poartă. Cu toate acestea, tânărul și-a văzut tot timpul de planul său și nu a lăsat ca numele tatălui său să intervină în cariera lui.

„Au fost mereu presiuni și așteptări și mi se pare foarte amuzant că lumea, datorită faptului că sunt fiul lui Ștefan Bănică, se așteaptă cum m-am născut, din start în hard-ul meu scrie „30 de ani de experiență pe scenă, 30 de ani de experiență în actorie.” Toate calitățile și munca pe care tata a depus-o în zeci de ani se așteaptă „pac, s-a născut, aaa, n-a făcut ca ta-su”, a mai spus artistul.

Citește și:
Ilona Brezoianu, dezvăluiri inedite despre nunta ei. Cu ce detaliu atipic a atras atenția: „Mă simt ca într-un vis'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people