Radu Ștefan Bănică a dezvăluit imagini emoționante cu mama sa, Camelia Constantinescu. Reacția Andreei Marin

Radu Ștefan Bănică a împărtășit imagini emoționante cu mama sa, Camelia Constantinescu, de ziua ei de naștere.

Radu Ștefan Bănică a dezvăluit imagini emoționante cu mama sa, Camelia Constantinescu. Reacția Andreei Marin

Radu Ștefan Bănică a publicat recent pe rețelele de socializare noi fotografii cu mama sa, Camelia Constantinescu, pentru a marca ziua ei de naștere. Deși a fost într-o relație cu renumitul artist Ștefan Bănică, Camelia a preferat să rămână departe de lumina reflectoarelor și să ducă o viață discretă.

Radu Ștefan Bănică, imagini inedite cu Camelia Constantinescu

Pe Instagram, Radu Ștefan Bănică a împărtășit câteva imagini recente cu Camelia Constantinescu, mama sa, pentru a sărbători ziua acesteia, care a avut loc pe 19 iulie. În poze, cei doi apar foarte apropiați, zâmbind și îmbrățișându-se. Deși a avut o relație cu Ștefan Bănică, Camelia a evitat mereu atenția publică, neparticipând la emisiuni TV și păstrându-și viața personală departe de showbiz. Relația ei cu juratul de la X Factor s-a încheiat la patru ani după nașterea fiului lor.

„La mulți ani mama! Te iubesc ❤️”, a scris Radu Ștefan Bănică în dreptul fotografiilor cu Camelia Constantinescu.

Printre cei care au reacționat la postările lui Radu Ștefan Bănică s-a numărat și Andreea Marin. Fosta soție a lui Ștefan Bănică i-a transmis urări de bine fostei partenere a artistului.

„Mulți ani și buni împreună! ❤️❤️”', a scris vedeta, care are o relație foarte bună cu Radu Ștefan Bănică.

Radu Ștefan Bănică a participat cu mai multe ocazii la evenimentele organizate de Andreea Marin. Chiar dacă tatăl lui, Ștefan Banică, și fosta prezentatoare TV au divorțat, tânărul a continuat să fie apropiat cu Andreea Marin.

Radu Ștefan Bănică a vorbit despre relația lui cu Andreea Marin. Tânărul a avut cuvinte de laudă la adresa vedetei TV.

„Foarte bine. Este un om extraordinar. Da, am fost la gală și o să merg ori de câte ori am posibilitatea”, a spus Radu Ștefan Bănică pentru viva.ro

În ceea ce privește o posibilă colaborare muzicală cu sora lui, Violeta, Radu Ștefan Bănică a precizat că nu crede că acest lucru va fi posibil.

„Sora mea Violeta nu este pe muzică, este pe partea practică de politică, de avocatură. Așa că nu cred că o să cântăm împreună.”

Radu Ștefan Bănică are o relație frumoasă cu Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică. Actorul a avut mereu numai cuvinte de laudă la adresa surorii sale. Despre relația pe care o are cu sora lui, Violeta, Radu Ștefan Bănică a spus:

„Este una foarte frumoasă, sunt foarte uimit cât de repede a trecut timpul și mă bucur că ne avem unul pe altul, suntem norocoși, avem discuțiile noastre, secretele noastre”, mărturisea Radu Ștefan Bănică pentru VIVA!.

Citește și:
Fiul Andreei Berecleanu a absolvit liceul la Londra. Cum arată Petru și ce mesaj emoționant a transmis prezentatoarea

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people