Radu Ștefan Bănică a dezvăluit care este cea mai mare dorință a lui: „Să aprofundez…”

Radu Ștefan Bănică a vorbit despre planurile lui în ceea ce privește cariera.

Radu Ștefan Bănică a dezvăluit care este cea mai mare dorință a lui: "Să aprofundez..."

Radu Ștefan Bănică și-a dorit de mic să urmeze o carieră în muzică și iată că acest lucru s-a întâmplat, recent, când și-a făcut debutul în această industrie cu piesa „Tu.” Pe lângă muzică, fiul lui Ștefan Bănică mai joacă în spectacole de teatru și are și o cafenea în centrul Bucureștiului. 

După ce a lansat prima lui piesă, Radu Ștefan Bănică a primit atât aprecieri, cât și critici. Tânărul nu se lasă descurajat de comentariile negative, ba din contră, își dorește să continue pe drumul acesta și să își încânte ascultătorii cu noi melodii. 

„Pentru un prim single a fost un feedback bun. La public sunt opinii și opinii, e binevenită și critica și laudele. Sunt și comentarii răutăcioase, dar sunt și comentarii constructive. Nu este un gen muzical pentru toată lumea, eu am spus asta, nu mă aștept să le placă tuturor. Este un gen afrobeat, este de vară, asta mi-a plăcut mie, am 21 de ani. Ce să scot la 21 de ani, Traviata? Cânt și eu ce-mi place, cu ce mă simt bine, ce ascultă generația mea”, a spus Radu Ștefan Bănică pentru cancan.ro

Radu Ștefan Bănică a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale”, secția Actorie, și își continuă studiile și cu un program de master. El urmează aceeași carieră precum cea a celebrului său tată și își dorește ca pe viitor să se implice în diverse proiecte profesionale. 

„Am intrat la master, la actorie, în continuare, să aprofundez, să cunosc lume. Sincer, cred că am fost ultima generație cu trei ani la licență, acum sunt patru. Am 21, ies la 23 de la master. Ce fac și acum. Spectacole și poate, Doamne ajută, se deschid mai multe porți, rămâi în circuit, mai cunoști lume. Avem multe conexiuni cu universitățile de afară, nu strică.”

Radu Ștefan Bănică ar fi încântat să interpreteze un rol și într-un film, iar tânărul a dezvăluit alături de cine ar vrea să fie în distribuție:

„Mi-ar plăcea să joc cu tata într-un film. Și mi-ar plăcea să joc și cu Emilia Popescu, a doua mea mamă”, a adăugat Radu Ștefan Bănică pentru sursa citată. 

Radu Ștefan Bănică povestea, acum ceva timp, despre cum a fost pentru el să crească într-o familie aflată în lumina reflectoarelor. Tânărul vorbește destul de rar despre relația cu tatăl lui, însă nu se ferește să dezvăluie detalii inedite atunci când are ocazia.

„Încep cu astea care îmi plac. Profesionalismul este principalul la mine, nu am ce să-i reproșez. E ce trebuie. Este foarte eficient în muncă, și perfecționism. Ca tată, e un tată zâmbitor, caterincă. Nu înțelege anumiți termeni în engleză spre exemplu, adică înțelege, dar nu vrea să accepte (…). Da, îmi vine așa, de exemplu îi zic ceva random, „random”? Cum să zic „random” ca actor, și are dreptate (…) Eu mi-am dorit de mic să cânt, dar am avut o reținere. El e foarte profi și din start m-a luat, n-a fost ca și când cânta cu fiul său, ci cu un coleg și a intrat în mine rău, dar bine a făcut, că dacă nu făceam pasul ăsta, nu știu când aș fi avut curajul”, a declarat Radu Bănică, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și:
Ce au dezvăluit concurenții noului sezon America Express despre participarea la emisiune și problemele din timpul filmărilor: „Este tare bine, dar și tare rău'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people