Radu Siffredi, mesaj neașteptat despre emisiunea Power Couple la o săptămână de la difuzarea finalei: „Toată lumea este grăbită să judece”

Finala emisiunii Power Couple a fost difuzată în urmă cu o săptămână.

Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, Tudor Ionescu, solistul Fly Project, și soția lui, Ana, Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, Daiana Anghel, consultant beauty, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, Emi (Noaptea Târziu) și soția lui, Mădălina, soții Gabriela și Cristi Iacob, Lino Golden și logodnica lui, Delia, CRBL și soția lui, Elena, soții Eliza și Cosmin Natanticu au fost cele 9 perechi care au trec prin situații incredibile în cea mai incitantă competiție a cuplurilor.

Cele trei cupluri finaliste – Anamaria și Tudor Ionescu, Daiana Anghel și Sorin Gonțea, Oana Matache și Radu Siffredi – au trebuit să treacă printr-o provocare de zile mari pentru a pune mâna pe marele premiu. Cuplurile au trecut prin toate anotimpurile vieții de mai multe ori, împreună la bine și la greu. Proba s-a bazat pe rezistența concurenților. Ei au avut de ținut o geantă cu bani în diferite poziții incomode. Cu fiecare an ce trece averea lor crește, iar geanta devine tot mai grea.

Prima echipă care a cedat și nu a mai putut face față fenomenelor extreme din platoul de filmare a fost formată din Anamaria și Tudor Ionescu. Cei doi nu au mai putut ține gențile cu bani, renunțând la titlul de câștigători.

În joc au rămas apoi Oana Matache și Radu Siffredi alături de Daiana Anghel și Sorin Gonțea. Cele două perechi de vedete finaliste au luptat până la capătul puterilor pentru a pune mâna pe miza uriașă a concursului. Daiana Anghel și Sorin Gonțea au obținut însă victoria în ultima etapă a competiției. Sorin Gonțea și soția lui au fost propuși spre eliminare de trei ori, chiar au plecat acasă din competiție timp de o săptămână. Cei doi s-au întors în ultima etapă a concursului, atunci când echipele rămase au fost puse să voteze un cuplu eliminat care se poate întoarce.

Radu Siffredi, mesaj neașteptat despre emisiunea Power Couple

Radu Siffredi a vorbit despre participarea la emisiunea difuzată de Antena 1, declarându-se extrem de mulțumit de parcursul său în show, dar și de cum s-a descurcat iubita lui, Oana Matache.

„Sincer, mă bucur că s-a terminat transmisia pentru că îmi dădea anxietate. În același timp, îmi pare rău pentru că știu că nici eu, nici Oana nu o să ne mai întâlnim cu genul ăsta de oportunitate. Mă bucur că o am pe Oana lângă mine. Nu mă interesează dacă lumea mă credea într-un fel, iar acum și-a schimbat părerea despre mine. You were wrong from the beginning so jokes on you (Ați greșit încă de la început, așa că gluma a devenit despre voi – n.red.). Am fost același mereu, doar că e greu să cunoști un om când toată lumea este grăbită să judece niște unghii negre. Mulțumesc producției că a avut grijă de noi, mulțumesc ultimelor cinci echipe rămase în competiție că s-au comportat ca niște oameni și că au devenit prieteni. Vorbesc mult, doar că nu știu cum altfel o să zic că o să-mi fie dor!”, a scris Radu Siffredi pe Instagram.

Oana Matache a comentat la mesajul postat de partenerul ei și s-a declarat mândră de acesta.

„Sincer, și eu mi-am format o părere greșită la început, dar acum te-am urmărit la TV și mi-aș petrece fiecare moment din viață lângă tine”, a scris Oana.

Cum a reacționat Delia după ce a văzut emisiunea

Este cunoscut faptul că între Delia și sora ei, Oana, este o relație extrem de apropiată, astfel că artista nu putea rata marea finală a emisiunii în care Oana a participat alături de partenerul ei. Cântăreața s-a declarat impresionată de parcursul din emisiune al cuplului și de cât au rezistat cei doi în marea finală.

„Hai, hai, bă, 1 oră și 30 de minute! Mi se pare cumplit”, a spus Delia, conform Playtech.ro.

Citește și:
Cum se înțelege, de fapt, Anca Țurcașiu, cu soția fiului ei: „N-am dat sfaturi sub nicio formă'

Foto: PR, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people