Radu Siffredi, mesaj emoționant de dragoste pentru Oana Matache, după finala Power Couple: „O să te iubesc toată viața”

După ce au cedat în finala Power Couple, Radu Siffredi i-a făcut cea mai romantică declarație de dragoste partenerei sale, Oana Matache.

Radu Siffredi, mesaj emoționant de dragoste pentru Oana Matache, după finala Power Couple: "O să te iubesc toată viața"

Reality show-ul „Power Couple” a ajuns la final, iar cuplurile finaliste au fost Radu Siffredi și Oana Matache, Daiana Anghel și Sorin Gonțea, precum și Anamaria și Tudor Ionescu. După o competiție strânsă, Daiana Anghel și Sorin Gonțea au ieșit câștigători. După finală, Radu Siffredi a făcut o declarație de dragoste pentru partenera lui, Oana Matache.

„Power Couple” a reprezentat o provocare extrem de dificilă și solicitantă pentru fiecare cuplu implicat, iar cei mai competitivi au reușit să ajungă în etapa finală. Cu toate că sunt împreună de numai un an, Radu Siffredi și Oana Matache au trecut cu succes de toate probele și au demonstrat că se cunosc foarte bine. De asemenea, au fost un sprijin constant unul pentru celălalt, ceea ce le-a adus numeroase recompense și îmbunătățiri semnificative în relația lor.

Finala „Power Couple” a fost foarte intensă, iar Anamaria Ionescu și soțul ei au fost primii care au decis să se retragă. Apoi, a urmat o confruntare acerbă și epuizantă din toate punctele de vedere între Daiana Anghel și soțul ei și Radu Siffredi și partenera lui, Oana Matache.

Radu Siffredi, declarație de dragoste pentru Oana Matache

Cu toate că a încercat să lupte din răsputeri, la un moment dat, Oana Matache a fost la un pas să-și piardă cunoștința, moment în care a preferat să renunțe la marea recompensă și să pună sănătatea pe primul loc. Radu Siffredi a fost profund impresionat de forța ei și de tot ceea ce au trecut împreună în cadrul competiției „Power Couple”, motiv pentru care i-a transmis o declarație de dragoste emoționantă.

„Orice s-ar întâmpla între noi, o să te iubesc toată viața pentru momentele astea împreună. Ești cel mai bun prieten al meu. Te iubesc foarte mult”, a transmis Radu Siffredi pe Instagram. 

Oana Matache a luptat cu toate puterile până când a simțit că îi cedează corpul. A fost determinată și a refuzat să se retragă, până când durerea și amețeala au devenit copleșitoare. Radu Siffredi a observat imediat schimbările în comportamentul ei și în expresia feței, și-a dat seama că nu mai putea continua la fel de eficient, astfel că i-a sugerat să se oprească din joc.

„S-a uitat la mine și îți jur că Oana dispăruse! Oana nu mai era! Avea pupilele dilatate, se făcuse pachet săraca de durere. S-a terminat, dar nu mai puteam să o văd așa, îți jur! N-am văzut-o în viața mea așa!”, a mărturisit Radu Siffredi. „Eram la un pas să leșin, am dat tot ce am putut!”, a adăugat partenera lui, Oana Matache.

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au câștigat finala Power Couple

Așadar, Daiana Anghel și Sorin Gonțea au obținut victoria în ultima etapă a competiției. Cei doi au fost propuși spre eliminare de trei ori, chiar au plecat acasă din competiție timp de o săptămână. Aceștia s-au întors în ultima etapă a concursului, atunci când echipele rămase au fost puse să voteze un cuplu eliminat care se poate întoarce.

„Astăzi a fost proba pentru noi! Normal că mai avem puterea să ne bucurăm și mai avem puterea să mai ducem niște stage-uri dacă mai erau”, a susținut Daiana Anghel.

Citește și:
Cum se înțelege, de fapt, Anca Țurcașiu, cu soția fiului ei: „N-am dat sfaturi sub nicio formă'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people