Puff Daddy, acuzat de viol și abuz fizic de fosta lui parteneră, cântăreața Cassie

Cântăreața Cassie a intentat un proces împotriva lui Puff Daddy, acuzându-l pe rapper că a violat-o și că a bătut-o în repetate rânduri.

Puff Daddy, acuzat de viol și abuz fizic de fosta lui parteneră, cântăreața Cassie

Sean Combs, cunoscut sub numele de Puff Daddy, a fost acuzat de viol și abuz fizic de fosta sa parteneră, cântăreața Cassie. Cei doi s-au cunoscut în 2005, când artista avea doar 19 ani, iar relația lor a durat până în 2018.

Cassie, pe numele său real Casandra Ventura, susține în procesul intentat împotriva lui Combs că rapper-ul a agresat-o de mai multe ori în timpul petrecut împreună, că a bătut-o, a violat-o și că i-a controlat fiecare aspect al vieții sale. În plus, artista în vârstă de 37 de ani a mai declarat și că Puff Daddy a forțat-o să facă sex cu alți bărbați, în timp ce el filma, și că i-a oferit droguri.

Avocații câtăreței au susținut că Puff Daddy, în vârstă de 54 de ani, „era predispus la o furie incontrolabilă și că o bătea frecvent cu sălbăticie pe doamna Ventura”.

Potrivit Page Six, aceste „bătăi” ar fi fost deseori văzute de angajații lui Combs, dar nimeni „nu a îndrăznit să vorbească împotriva șefului lor înfricoșător și feroce”.

„De-a lungul anilor în care domnul Combs a abuzat-o fizic și sexual pe doamna Ventura, aceasta a încercat de nenumărate ori să scape de sub influența lui”, se arată în proces. „De fiecare dată când s-a ascuns, vasta rețea de corporații și entități afiliate domnului Combs a găsit-o, iar cei care lucrau pentru companiile domnului Combs au implorat-o să se întoarcă la el. Mulți au mers atât de departe încât au afirmat în mod explicit că dacă nu se întoarce la domnul Combs, îi va fi afectat succesul în industria de divertisment.”, au mai spus avocații artistei, conform Page Six.

Cassie a declarat pentru publicație că, după „ani de tăcere şi întuneric”, a fost „în sfârşit pregătită să îmi spun povestea şi să vorbesc în numele meu şi în beneficiul altor femei care se confruntă cu violenţă şi abuz în relaţiile lor”.

Avocatul lui Diddy, Ben Brafman, a negat acuzațiile, numindu-le „ofensatoare și scandaloase.” În plus, acesta a mai declarat că artista l-a șantajat pe Combs, cerându-i în schimbul tăcerii sale suma de 30 de milioane de dolari.

„Domnul Combs neagă cu vehemență aceste acuzații ofensatoare și scandaloase. În ultimele 6 luni, domnul Combs a fost supus cererii persistente a doamnei Ventura de a-i oferi 30 de milioane de dolari, sub amenințarea de a scrie o carte negativă despre relația lor, care a fost respinsă fără echivoc ca fiind un șantaj flagrant. În ciuda retragerii amenințării sale inițiale, doamna Ventura a recurs acum la depunerea unui proces plin de minciuni nefondate și scandaloase, cu scopul de a păta reputația domnului Combs și de a căuta venituri.”

Cu toate acestea, avocatul lui Cassie, Douglas Wigdor, a declarat pentru Page Six că Puff Daddy și clienta sa au vorbit înainte ca ea să depună plângerea, iar rapper-ul i-ar fi oferit bani pentru a nu intenta un proces.

„Domnul Combs i-a oferit doamnei Ventura o sumă formată din opt cifre pentru a o reduce la tăcere și a împiedica depunerea acestui proces”, a declarat Wigdor. „Ea i-a respins eforturile”.

Citește și:
Compania lui Robert De Niro, găsită vinovată în procesul intentat de fosta asistentă a actorului

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people